sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Epäonnenpäivän kommelluksia

Ei mennyt ihan putkeen viimeiset 24h. Jospa aloitetaan yöstä. Tomas nukkui tosi levottomasti viime yön ja nousin useamman kerran rauhoittelemaan pikkuista. Sitten Tomi vuorostaan nousi aamuyöllä ja astui suoraan listan päälle jossa oli naula pystyssä. Noh naulahan upposi kivasti Tomin jalkaan ja siinä sitten yritettiin saada jalkaa kuntoon. Lista oli unohtunut tuonne "meidän huoneeseen" täällä anoppilassa, kun sinne vaihdetaan listat, tapetit ja lattiat.

Päivällä yritettiin saada uutta autonmankkaa toimimaan, mutta liitin oli eripuolella ja johtoja pitäisi jatkaa, joten siinä sitten ihmeteltiin sitä. Soittelin Niinan ja Tomin katsomaan osaisivatko auttaa ja huristeltiin mun vanhemmille. Eipä siinä sitten saatu kuitenkaan mankkaa laitettua. :D

Iltapäivästä käytiin kaupoilla ja Tomaksen isomumpsilla. Oltiin siellä hetki ja tuotiin Tomas mummolle hoitoon ja oli suunnitelmissa lähteä käymään isopappaa moikkaamassa Tomin ja Samin kanssa. Noh, päästiinkin hyvin sinne saakka ja sunniteltiin että mennään sivutielle ja kokeilen ajaa itse siellä.  Siitä se sitten lähti.

Tie oli pimeä ja molemmin puolin pellot, ja kaikki ihan tasasta, kunnes Tomi hiljenti ja alkoi siirtämään autoa TIEN reunaan, mutta kuinkas ollakkaan apukuskin puoli upposi syvälle ojaan. Tiellä ei siis ollut valoja, ei aurausviittoja, ei mitään. :D
Ei muuta ku apua hakemaan, ensin haettiin lainaksi liina ja yritettiin toisella autolla vetää, mutta ei se sieltä lähtenyt. Onneksi oltiin keskellä maatiloja, joten lähimmästä talosta tulikin sitten traktorin kanssa mukava mies avuksi ja päästiin jatkamaan matkaa. En siis kokeillutkaan lopuksi autolla ajoa. Reissusta jäi käteen lehmän ulosteen käry ja naurua.

Kotimatka ajettiin hyvin rauhallisesti ja naureskeltiin. Auto kun suoraan sanottuna valahti ojaan vaikka vauhtia oli ehkä sen 15km/h. :D Noh, näitä sattuu.

Illasta sitten vein Tomaksen omaan sänkyynsä, niin eikö pohja rysähtänyt toiselta puolelta alas, sitten ei muuta ku tsekkaamaan kiinnitykset uudelleen ja appiukko teki vielä vahvikkeet ettei varmasti enää vastaavaa voi käydä.

Nyt onkin sitten kaikki ok, huomiseksi ollaan suunniteltu reissu Tuurin kyläkauppaan. Tarkoituksena olisi etsiä syöttötuoli ja isompi kevythaalari Tomakselle. Ehkä myös jotain pientä itselle ja Tomille.

Näin epäonninen päivä meillä oli tänään, toivottavasti huominen on parempi. :D

Miten muiden päivät on sujuneet?

4 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä sattuukin. :) Se on kyllä jännä, että joskus koko päivä menee ihan pyllylleen. Mullakin tänään, kun tein pizzaa niin kävi vähän hassusti tonnikalapurkin kanssa. Avasin purkin ja se purkki jotenkin heilahti mun kädessä ja öljyä läikähti kiva määrä lattialle ja kädelle. Siinä sitten putsasin niitä. Noh, sitten otin purkin uudestaan käteen ja aloin avaamaan purkkia loppuun asti niin eikö käynyt sama juttu uudestaan. Pikkasen otti päähän! Mutta näin jälkeen päin aateltuna aika huvittava tilanne. Sama juttu kahesti peräkkäin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kerralla kaikki päin peppua. :D Noh, onneks nää muut päivät on mennyt paremmin. :)

   Poista
 2. Voi eikä mikä huono tuuri käynyt :D Onneks ei mitää sattunut!

  Btw, minkälaista haalaria etsit Tomakselle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, etin semmosta kevyempää haalaria koossa 68-74. :)

   Poista

Haleja <3