tiistai 1. tammikuuta 2013

Eilinen ilta ja yö

Uusi vuosi vaihtui, onneksi. :D

Meillä oli mukavaa vuoden vaihde.
 Eilen kyläilemässä kävi Krista, Jesse, Jami + koirat Eemeli ja Viljami, sekä Erno, Sonja ja Jussi. Sonja ja Jussi tulivat meille yöksi ja muut vain kyläilemään.

Illalla lähdettiin ulkoilemaan ja Tomaskin pääsi ekaa kertaa pulkkailemaan. Kyllä oli pojalla silmät suurellaan, kun ihmetteli. Toki meillä oli myös vaunut mukana, kuitenkaan kun Tomasta ei kovin kauan passaa istuttaa.
Osan matkaa vedettiin siis Tomasta pulkassa, osan kannoin sylissä ja osa mentiin vaunuilla.
Katseltiin samalla ilotulitteita ja  sain mä Sonja lumipenkkaankin.
Lopulta vielä lenteli lumipalloja joka suuntaan.

Tultiin takaisin meille lämmittelemään, laitoin Tomaksen nukkumaan ja Sonja ja Jussi lähtivät käymään naapuritalossa kavereillaan. Me jäätiinkin sitten Tomin kanssa rentoutumaan, järjesteltiin paikkoja, valettiin tinat ja katsottiin parvekkeelta ilotulituksia itkuhälyytin kädessä.

Juotiin illalla mansikka-sitruuna siideri Tomin kanssa puoliksi. Se oli ihan juotavaa, imelää kylläkin. Mansikka-lime oli silloin joskus sellaista, mitä join, samoin perus päärynä. Mä en muuten ole käynyt viihteellä hmm 2011 loka- tai marraskuun jälkeen. Ehkä sitten taas joskus.Tomas nukkuikin yllättävän hyvin viimeyön ja täytyy myötää että tänään poika heräsi vasta 11.50. :D Kyllä kelpasi nukkua, silti Tomas otti tänään parit päikkäritkin ja nukahti taas nyt illalla kymmeneltä.

Ollaan me toki ehditty leikkiäkkin tänään, ainut mikä on harmi, niin ei ehditty lukea yhtä uutta kirjaa.  Täytyy huomenna sitten lukea tämänkin päivän edestä.
Tänään ollaan vaan hengailtu, syöty, ulkoiltu ja katsottu leffoja. Välillä saakin olla näitä löhöpäiviä.

Huomenna olisi suunnitteilla shoppailemaan lähtö. Tomilla on autokoulua ja me mennään Tomaksen ja Sonjan  kanssa kiertelemään aleja heti aamusta. Saa nähdä löytyykö mitään.Ainakin voisin etsiskellä Tomakselle lisää housuja. :)


Sivupalkista pääset meneillään olevaan arvontaan.

4 kommenttia:

 1. Mäki ennen join mansikka-limee, mutta eipä maistu enää :D + päärynä nykyää sentään uppoo ;) Mä kävin kesällä -12 joskus vähäsen, mutta sitä ennen Valtteria -10 marraskuussa kunnon lärvit :D

  Munki pitäisi kohta puolii lähtee kauppoihin ja yhdellä kirppiksellä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, ärsyttää. Mun piti lähteä tänään, mutta taas suunnitelmat muuttu. Noh, ehkä huomenna tai perjantaina sitten. :D

   Poista
  2. Pääsin vaan Lanttilaan, mutta pari lelua sieltä tuli mukaan. Huomenna me aika varmasti lähdetään reissuuuun ♥ Ei siinä mitään, mutta tulomatka kotiin päin pitäisi tulla junalla... Saas nähdä miten Valtteri viihtyy :D

   Poista
  3. Kivaa. :) Mihin lähette reissuun? :)

   Poista

Haleja <3