sunnuntai 9. joulukuuta 2012

SKIP HOP juttuja tilattu vihdoinkin!

Eilen lahjoja paketoidessa tajusin, että eihän mulla ole kuin pari lahjaa Tomakselle ostettuna. Nekin tilasin joskus aikaa sitten Tikkunekusta. Päätimpä sitten alkaa katsastamaan SKIP HOP sarjan tuotteita, josko niistä ostaisi jotain meillekkin. Oon ihastellut kyseisiä tuotteita vaikka kuinka kauan, mutta koskaan en oo hennonut ostaa. Nyt kuitenkin on hyvä tekosyy ostaa nuo, kun on joulukin tulossa. :D
Lasten taikamaassa on joulukalenteri ja sopivasti tämän päivän luukusta paljastui, että SKIP HOP tuotteet ovat tämän päivän -15%! Jes, kerrankin kävi tuuri!


Tilaukseen lähtikin lautassetti, ruokalappu, huppupyyhe ja aktiviteettilelu! Lautassetti tulee käyttöön myöhemmin, ruokalappua, aktiviteettilelua ja huppupyyhettä voidaankin alkaa käyttämään heti.
Jossain vaiheessa täytyy kyllä tilata vielä tuo aterinsetti. 

SIKPHOP1
Kuvat laitnattu lasten taikamaan sivuilta.

Loppuun vielä selvennystä, arvonnna järjestämisellä ei ollut mitään tekemmistä näiden ostosten kanssa, enkä hyötynyt itse arvonnan pidosta
Pidän arvonnat vain lukijoideni iloksi.En myöskään hyödy itse mitään vaikka linkkejä eri sivustoille tässäkin tekstissä on.

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on toi pöllöpyyhe, on ihana!

  VastaaPoista
 2. Määkin rakastan yli kaiken noita pöllö-juttuja! Ja muutenkin noi Skip Hopin tuotteet on tosi kivoja mun mieleen. :) Mietin tuota pöllöpyyhettä, kun kävin Kimperin myymälässä, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta. Ja joululahjaks on tulossa tuo samanen aktiviteettilelu, mutta pöllönä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvoin pöllölelun ja ton koiran välilä ja sit lopulta kuitenkin päädyin koiraan, kun on kirkkaammat värit. :)

   Poista
 3. On kyllä ihania, mutta ihanan hintasiakin :D

  VastaaPoista

Haleja <3