maanantai 17. joulukuuta 2012

Piippolan vaarilla oooooli taaalo...

Hiiialahiiala hei.
Meillä on taas ollut aikamoinen päivä, välillä mietin että milloinkohan saadaan rentoutua ja olla ihan vain rauhassa. Ehkä sitten aattona ja tammikuun puolivälissä viimeistään.
Tänään meille kotiutui hyllyköstö tv-taso yhdistelmä, jollaista ollaan etsitty.
Väri ei kyllä nyt oikeen oo just se mun lemppari, mutta kahtoo jos tuon maalaisi jossain vaiheessa.

Ensin aamu lenkkeiltiin, käytiin kaupassa ja tehtiin tilaa uudelle hyllyköstölle.
Iltapäivällä koristelin piparkakkutaloa, joka on edelleen pystyssä, ihme kyllä, sekä tilasin porukoille vähän isomman joululahjan, joka meneekin heille kotiovelle ilman meitä. Nyt ilta menikin sitten kasatessa tuota hyllyköstöä. Aika meni ihan liian nopeasti.

Illalla Tomas kävi taas ajoissa nukkumaan, mutta heräsi tunnin päästä itkien suoraa huutoa, enkä oikein taas käsittänyt mikä oli hätänä. Eilen oli sama juttu. Siinä sitä tuli taas puolisen tuntia laulettua tuiki tuiki tähtöstä, pienen pientä veturia, piippolan vaaria ja ties mitä muuta. Lopulta Tomas nukahti sylissä keinutteluun ja toivottavasti nukkuu nyt hyvin.

Vielä olisi paljon järjesteltävää kotona, alkavalle viikolle on paljon tehtävää ja joka paikkaan pitäisi keretä, viimeiset joululahjat pitäisi ostaa, hakea postista ja paketoida. Jouluksi kai pitäisi jotain safkaakin kehitellä, me kun ei jouluruokia syödä. Ehkä pitäisi myös leipoa niitä torttuja, kun pojat niistä tykkää.  Tehtävälista tuntuu loputtomalta, mutta eiköhän tästä selvitä.

Soittelin tänään myös yhdestä asunnosta, mutta taitaa jäädä ajatukseksi, vaikka onkin kiva asunto. Saa nyt nähdä.

Nyt kyllä lähden keräämään voimia alkavaan viikkoon ja heittänydyn sohvalle, täytyy toivoa etten nukahda tähän, Tomi ei nimittäin saa mua hereille.

image201212170001_zpsc67a7dd1
Unettaiskoha? ;D


Hyvää yötä ja ihanaa huomista!

4 kommenttia:

 1. Minkälaista kämppää ootte katellu ja mistä päin, jos saa udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakskerroksista rivitalosta maalta oli tuo kämppä, josta soittelin. :D Me kyllä voitas muuttaa siihen (sillä mun täti vuokraa sitä), mutta siellä on parkettilattiat niin lattiat ei vissii kauheesti tykkää koirasta, joten täytyy miettiä. :)

   Poista
 2. Niin ja unohtui sanoa vielä, että meillä on ollut vähän samaa nyt parina iltana, että Alisa on nukkunu jonkun vajaan tunnin ja heränny huudon kanssa eikä oo meinannu rauhottua. Sitä näköjään on liikkeellä muillakin, kun vaan meillä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ikävää, varsinkaan kun mä en tosiaan ole itse keksinyt siihen mitään syytä. Kuumetta ei oo, vaippa on ok, syönytkin on. Tiedä sitten.

   Poista

Haleja <3