keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Palovammaa ja kääntymistä

Ei mennyt eilinen ilta niin miten suunnittelin. Keittelin tuttipulloja Tomaksen nukkuessa ja sainkin sitten vajaa kolme(3) litraa kiehuvaa vettä päälleni, kun kattila lipesikin käsistä. Hyvä minä!
Vatsaa koristaa nyt raskausarpin lisäksi vaakatasossa noin 20cm pitkä ja 4cm leveä  toisen asteen palovamma. Voin kertoa, että pikkusen kirvelee. Inhottavampia on kuitenkin nuo rakkulat, jotka loppuillasta ilmestyivät palaneelle alueelle.

Tämän lisäksi yöllä iskikin sekä mulle, että Tomille kunnon nuha. Juuri kun sain edellisen selätettyä. Oiskohan joulustressillä jotain osuutta asiaan? Ehkäpä.

Aiemmin kirjoittelin Tomaksen kääntymisestä, tai no siitä ettei Tomas käänny. Tänään pötköteltiin masullaan lattialla ja sitten tasan tarkkaan klo 18.44 Tomas päätti kovan yrityksen jälkeen kääntyä selälleen! Voi sitä riemun määrää, vähän innostuin. :D

Samalla tuli myös jäätävä fiilis, Tomas kasvaa ja kehittyy kokoajan lisää, eikä aikaakaan kun poika on jo niin iso ettei äitin kanssa fiilistely enää kelpaa. Täytyy siis nauttia täysillä tästä ajasta kun poika on pieni!

Tänään Tomaksen mummi, pappa ja kummisetä kävivät kylässä ja tuomassa joululahjoja. Lisäksi käytiin Tomaksen kummisedän kanssa kaupoilla kun mummi ja pappa jäivät pojan kanssa meille.
Oli kyllä taas outoa olla ilman vaunuja liikenteessä.

Kivaa iltaa kaikille! Jospa mäkin nyt selviäisin telomatta itseäni. :D


Tomas3kk1vkmarras284

Käykäähän muuten kirjoittamassa TÄNNE millaisena ihmisenä/äitinä te minua pidätte ja linkittäkää bloginne mukaan!

11 kommenttia:

 1. Hui toi palovamma! Just tollasten takia mä ostin mikrosteriloijan! Musta se pullonen keittäminen oli ihan pyllystä ja roiskin aina sitä kiehuvaa vettä päälleni :) Mikrosteriloijaan heitän vaan vettä ja pullot sun muut sinne ja mikroon - ja tulee puhdasta :-) Ja makso käytettynä 10 e!

  VastaaPoista
 2. Meillä Iitakin on muutaman kerran kääntynyt vatsalta selälleen ja parit kerrat toisten päin. Nyt tosin tuntuu, että on tullut taantuma eikä oo enää kääntyilly. Meikäläinen kyllä kannustaa kovasti, mutta ei... :DD On niin innostavaa seurata kuinka pikkuinen oppii uutta ja Iita kai nyt haluaa tuumailla näitä hommia ja pitää äipän jännityksessä :P ja siihen kääntymisinnostukseen vaikutti varmaan korvatulehduskin, joka kerkesi jo iskemään kaiken hyvän päälle! Kaikkea pieni ihminen joutuukin kokemaan ennen kun on näin vanha ja viisas! :D

  -Jonna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, meidän pitäs treffata muksujen kanssa joku kerta.
   Voi siellä ollut jo korvatulehduskin, mä niin toivon, että meillä säästyttäisiin niiltä mahdollisimman pitkään. :)
   Vanha ja viisas.. :D

   Poista
 3. Skriiks! Kuulostaa kauheelta! Pari vuotta sitten mie paloin huomaamatta. Olin tuulisena päivänä rannalla pari tuntia. Tulin kotiin ja alko punotus. Seuraavana päivänä en voinut mennä töihin koska en saanut selkää nostettua kumarasta ylös enkä vaatteita päälle. Ykstyiselle lääkärille sain ajan ja ne oli ihan kauhuissaan. Ne rakkulat tosiaan on kauheita! Paksua rasvaa laitoin pari viikkoa ja kyllä se toisen asteen palovamma on nyt selätetty. Tänään ei merkkiäkään märkärakkuloista ja muista palovammoista. Toivotaan että sullekaan ei jää näkyviä jälkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, noin on kans käynyt mullekkin jokunen kesä sitten. Liikaa auringon palvomista. :D
   Täytyy toivoa ettei jää, nyt näyttää kyllä aika kamalalle.

   Poista
 4. Kauheeta. :( Meillä iskä paloi vähän reilu vuosi sitten tulipalossa melko pahasti ja ihonsiirtoja jouduttiin tekemään jonkin verran ja Töölössä vietti pari viikkoa. Ei ollu kyllä kiva homma se. :( Ja sen jälkeen on suhtautunu itekkin ihan erilailla palovammoihin ja kaikkeen siihen liittyvään. Se tekee tosi kipeetä!

  Kiva kuulla, että Tomas on viimein kääntynyt. Mäkin oottelen, että millon neiti kääntyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! :/

   Juu, tänään taas Tomas ähisi ja puhisi kunnes pääsi kääntymään, illasta kääntyminen sujuikin jo kuin vanhalta tekijältä. :D Se vaatii vain sen "ahaa elämyksen" nuilta pikkuisilta. :)

   Poista
 5. Kun seuraavan kerran tänne maalle eksytte, niin tulkaa käymään vaikka kahvilla :) Oon ite tosi mökkiintyny tällä hetkellä enkä saa lähetyksi minnekkään :D

  -Jonna-

  VastaaPoista

Haleja <3