perjantai 28. joulukuuta 2012

Omalla porukalla

Ihana olla kotona vain oman pienen perheen kesken. Tykkään kyllä kun käy vieraita, mutta on se aikamoista hälinää välillä. Nyt onkin sitten ihanan rauhallista ja etenkin hiljaista.

Parasta on kuitenkin se, että saan itse pitää lastani sylissä, itse vaihtaa vaippaa ja vaatteita, itse syöttää, ilman, että joku tulee ottamaan poikamme minulta.
Tiedän olevani kovin omistuksenhaluinen Tomaksen suhteen, mutta en tykkää siitä, että kokoajan joku muu ottaa Tomaksen, etenkin kun itse haluan viettää hänen kanssaan aikaa. Tästä varmaan kehittyy joskus vielä ongelma. Näissä tilanteissa mulle vaan tulee sellainen olo, etten osaisi hoitaa muka lastani tai että lapsi yritetään viedä minulta, vaikka ymmärrän, että Tomaksen muutkin läheiset haluavat häntä hoitaa. Silti, minun minun MINUN pikkuiseni.


IMG_7198_zpsc7e1bc8d
Tomaskin taas väsähti ajoissa illalla, ihanaa kun tämä illalla nukkumaan alkaminen on alkanut sujumaan leikiten. Tomas nukahtaa aina joko syliin tai omaan sänkyynsä. Mun pienisuuri tuhisija<3

Käytiin tänään pikaisesti kaupoilla ja apteekissa. Piti käydä hakemassa vieläkin rasvaisempaa rasvaa tuohon Tomaksen ihoon, apteekista suositeltiin ceridalin lipogeeliä.

Lisäksi kerrankin päätin hyödyntää cittarin vaippatarjouksen, joten haettiin vaippojakin. Liberot kun olivat 2pkt 20€. Samalla löytyi parit tyynyt  ja  vielä yksi uusi kirja, "Olipa kerran Nalle Puh". Tämäkin oli tarjouksessa, oikea hinta oli 22,90€, mutta nyt maksoi vain 6,90€. Meillä kun Puhista tykätään..

Eiköhän nämä vaipat taas hetkeksi riitä?


IMG_7512_zps23ce0cbe
Haluaisin eksyä kurkkailemaan vaatekauppojen aleja, mutta eilen ainakin oli niin paljon porukkaa liikkeellä, että taidan suosiolla odotella vielä jonkin aikaa, tai hyödyntää nettikauppoja.

Joko te ehditte käydä kiertämässä alet? Mitä juttuja etsitte ale:sta?

15 kommenttia:

 1. Mä etsin housuja, koska lantio levähti niin näppärästi ton ison pojan myötä ettei vanhat housut enää jalkaan mahdu. :D

  Ja mulla on ihan sama juttu! Hirvee omistuksen halu ja haluaisin koko ajan pitää omaa poikaa sylissä ja tulee välillä ärsyttävä olo jos Vili viedään mun sylistä, kun "ei se äiti varmaan jaksa sua koko ajan pitää, tule mummin syliin". AARGH! :D Kyllä jaksan ja haluan ja ymmärrän silti että nekin haluaa poikaa hoitaa. Katsotaan miten tää sit kehittyy ajan myötä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin leveni lantio, mutta nyt se on jotenkin kummasti kaventunut. :D

   Ihanaa etten ole ainoa. :)

   Poista
 2. Silloin kun ida oli vauva, meillä oli ihan sama tilanne. Hyvä jos kerettiin edes sisään anoppilaan, kun jo joku oli ottamassa vauvaa sylistä, ja kun niin oisi halunnut itse hoitaa. Nykyään saa melkein anella että joku ottaisi sannin edes hetkeksi että saisi itse olla vähän aikaa rauhassa... :D lienee siis se vauvan uutuudenviehätys, mikä vetää innokkaita hoitajia puoleensa!

  Alennusmyynteihin tähtään minäkin varmaan ensiviikolla, ei nämä välipäivien alet ole täällä ainakaan kummoisia. Muksujen vaatekaapit kaipaa täydennystä, ja itsekin jotakin kampetta. Lisäksi kaikki joulukoristeet ym. Voisi nyt alennuksista päivittää, kun niitähän myydään superhalvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla. :D
   Tää on kyllä toisaalta niin huvittavaa..

   Me suunniteltiin myös joulukoristeiden ostoa, mutta meninkin jo ennen joulua ostamaan jotain uusia, joten ehkä voisi nauhoja ja jotain ostaa nyt kuitenkin vielä. :)

   Poista
 3. Mää oon toisinaan vaan iloinen, että joku muu pitää neitiä sylissä. Ei yhtään haittaa vaikka mummot tai muut pitävät sylissä ja hoitavat. Meillä tosin syliä riittää, mutta vaipat ja syötöt saan itse hoitaa ellen toisin pyydä. Oon ihmetelly itsekkin, että miten mää osaan olla niin rennosti vaikka joku muu hoitaakin. Ei tunnu silleen pahalta tai siltä, että neiti vietäs multa tai etten osais hoitaa. Mutta ihan tavallisia nuo sun ajatukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on varmaan juurikin syynä sekin tähän, että ollaan niin paljon Tomaksen kanssa keskenään.Molempien suvut ovat suurimmaksi osaksi ihan toisilla paikkakunnilla. :)

   Poista
 4. Mulla oli toi sama meidän Nean kanssa joskus, että ärsytti jos joku "vieras" otti syliin tai työnti kauppakärryssä :D mulla se on mennyt pikkuhiljaa ohi kun tyttö kasvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se mene täälläkin vielä joskus ohi. :D

   Poista
 5. Alesta pitäisi ostaa koko vaakaappi uusiksi. Ja vaippoja meilläkin nyt huimat 2pkt mutta tänää aattelin käydä hakee lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit ei muuta ku shoppailemaan. :D Meillä on noiden vaippojen lisäks vielä kaks täyttä isoa pakettia valmiina kaapissa. Vähän oli ongelma saada mahtumaan kaikki sinne.. :D

   Poista
  2. Ei löytynyt mitään :(( oon niiiiiin PETTYNYT!

   Poista
 6. Mä kävin pyörähtämässä aleissa, jotain sieltä tarttui mukaan, mutta aika huono tarjonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että sitten vaikka nettikaupoista löytyy paremmin. :)

   Poista
 7. ei vaan voi olla hymyilemättä kun katto tota pikkusen kuvaa ♥ tui

  VastaaPoista

Haleja <3