lauantai 8. joulukuuta 2012

ItsenäisyyspäiväJestas mitä päiviä taas on ollut. Pää on käynyt ylikierroksilla ja nyt lyö taas ihan tyhjää. :D
Alotampa sitten itsenäisyyspäivästä.

kuva
Aamulla Tomas nukkuin 10.45 saakka, joten mekin Tomin kanssa saatiin nukkua pitkään. Herättyämme, Tomi otti Tomaksen ja mä lähdin hirveällä vauhdilla viemään Laylaa lenkille. Tuo karvanaama kyllä tykkäsi hurjasti kun käytiin pitkästä aikaa metsässä vähän pitemmällä lenkilä. Kaikkialla oli tosi nättiä, kun aurinkokin paistoi.

Kotiin tullessa Tomi oli Tomaksen kassa tehnyt aamuhommat ja he olivat raivanneet paikkoja. Tomas oli kantorepussa tyytyväisenä kun Tomi kaivoin imurin esiin. Mä otin sitten Tomaksen ja Tomi alkoi siivoamaan. Kerrankin näin päin, että Tomi siivosi koko kämpän. :D

Tomaksen kanssa sitten jumppailtiin hyvä tovi, tanssittiin, laulettiin, luettiin,  leikittiin, syötiin ja vaihdettiin vaippa. Siinä sitten kävikin niin, että kovan touhuamisen ja nauramisen jälkeen Tomas väsähti.
Tomas sitten menikin nukkumaan ja me laitetiin paikkoja kuntoon yhdessä vielä hetki.

Porukat ilmoittivatkin olevansa jo lähellä, jotenka mekin rauhoituttiin ja aloinkin kokkaamaan, tein salaattia, lihapullia ja mureketta. Ennen kuin ehdin kuoria perunoita, tulivatkin jo porukat ja äiti tuli auttamaan mua ruoan teossa.

Ruoaksi tehtiin perunamuussia, lihapullia, mureketta, lihaa, kreikkalaistasalaattia ja riisi-tonnikala-hermaispap. salaattia. Juomana oli ihan vain, vettä, maitoa ja mehua.

Illalla tehtiin nakkirullia ja täytin pöydän herkuilla joita käytiin aiemmin Tomin ja Tomaksen kanssa ostamssa.

Katsottiin sitten kuitenkin vähän linnanjuhlia ja miehet katsoivat tuntematonta sotilasta. Myöhemmin leffaa. Tokihan käytiin muutaman kerran lenkillä ja Tomas leikki paljon etenkin tätinsä kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3