maanantai 3. joulukuuta 2012

Ihan itsekkäästi

Menisipä nää päivät nopeammin ja tulisi ne kauan odotetut veronpalautukset. Mä en oo päässyt liian pitkään aikaan taas ostamaan itselleni mitään ja nyt nuilla rahoilla aion hemmotella itseäni shoppailun merkeissä.

Oonhan mä tehnyt paljon hankintoja, mutta lähinnä Tomakselle, en niinkään itselleni. Miten siinä kävikään näin.. Äitinä tulee ostettua lapselleen enemmän kaikkea, ihan kuin Tomaskaan enää tarvitsisi esimerkiksi vaatetta. Etenkin kun tiedossa on, että vaatetta on tulossa myös joululahjaksi.

Jospa taas palaan itsekkäästi itseeni. Puhuin joskus kauan sitten siellä vanhan blogin puolella, että haluaisin tilata geelikynsien teko vermeet, jotta voisin opetella tekemään niitä itse. Nyt kun omat kynnet on kivan pituiset, voisi nekin geelata, jolloin eivät lohkeilisi helposti!
Ajattelin, että kerrankin olisi ylimääräistä rahaa, niin ehkä repäsen ja tilaan ne tai sitten katson löytäisinkö jostain liikkeestä niitä.

Lisäksi ajattelin pistää vaatekkaapin sisältöä vaihtoon, mulla kun on niin paljon vaatteita jotka ovat isoja, rumia, eivät istu tai mitä vain en jostain syystä käytä.

Hankinta listalle olisi siis jo reippaasti juttuja, ihan vain mulle itselleni! (Ah, vähänkö olen itsekäs.)

Lökärit
Farkut
Huppari
Neule
Toppeja
Tunika
Alusvaatteita ja sukkia
Kynsijutut
Hiusmömmöjä
Meikkejä
Lenkkarit
Objektiivi + lisäsalama

 En tietenkään ajatellut ostavani kaikkia nyt ennen joulua, vaan aion käyttää hyväkseni alennusmyyntejäkin.
Tietystihhän voisin pyytää jotain joululahjaksi, tajusinkin sen vasta tässä ja nyt.. :D

Niin, onhan niille veronpalautuksille muutakin käyttöä. Tomi nimittäin ainakin toivottavasti saa ajokortin tammikuussa(?)
Eli auton hankintaa ollaan myös mietitty ja se nyt taitaisi olla aika järkevä sijoitus, ainut vaan, että auto syö ihan jäätävästi rahaa jatkuvasti, eikä olla edes vielä hirveästi ajateltu millainen ostettaisiin. Ainut on, että meille tulee farmari, ihan vain siksi, että perällä on tilaa enemmän. Saadaan Laylallekkin sitten autoon kuljetushäkki.


Tänään otin myös ostamani parturisakset ja ohennusveitsen käteeni. Hiuksista lähti reippaasti pituutta, mutta nyt latvat tuntuvat ihanan pehmeille. Mulla kun nuo pitkät hikset jäi milloin mihinkin väliin, yleensä takin vetoketjun...


hiukset
viivan alapuolella olevat hiukset lähtivät.


Tänään muuten tuli aiemmin tilaamani joulukortit, eilen pistin tilaukseen myös kevyet noin 350kpl valokuvia ja yhden kuvakirjan.


korttii
Ei mikään iloisin kuva, mutta mitä voi odottaa kun kuvat ottaa samana päivänä(vai päivän jälkeen) rokotuksista? :D
13 kommenttia:

 1. Mulle tulee niin huikeat veronpalautukset, ettei niillä paljoo mitään ostella. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas oli ihan liian iso veroprosentti, mutta eipä siitä nyt toisaalta haittaa ollut, kun edes osa tulee takaisin. :)

   Poista
 2. Välillä saa ja PITÄÄ olla ''itsekäs'', varsinkin äitien ;)

  Ihana joulukortti :)

  VastaaPoista
 3. Joskus täytyy olla itsekäs :) mullakin tulee ostettua miljoona kertaa enemmän muksuille kuin itelleni, ja usein jos saisin lähteä shoppailemaan itsekseni, huomio kiinnittyy aina vain lastenjuttuihin.. :D

  Jospa tuota joulunjälkeis aleista löytyisi jotain sitten itsellekkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma. Oon tuhlannut Tomaksen juttuihin jo nyt enemmän rahaa kuin itseeni varmaan koskaan. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kivat ne on. Nyt tän lyhennyksen jälkeen toivon ettei takkuuntuisi niin helposti :D

   Poista
 5. Munki pitäisi itelle saada ostettua vaatteita ja pistää koko kaapin sisältö melkein uusiksi :D Mutta siihen valitettavasti ei oo varaa, vaikka palautukset tulee ja odotan niitä ku kuuta nousevaa, niin oon päättänyt niistä ostaa itelleni ison joululahjan ♥ Ei ole vaatteita, alennusmyynnestä JOS löytäisi oman kokoisia vaatteita sitte :)

  Ihanan pitkät hiukset sulla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ajattelit ostaa itselles? :)

   Poista
  2. En kerro vielä mitä ostan :D teen siitä eriksee postauksen, odotan niin innolla! ;))

   Poista
 6. Mulla myös olisi hyvä vähän uudistaa mun vaatekaappia. Siellä on aika paljon sellasta mitä en edes käytä ja sellasta mikä on ihan kulahtanutta. Pitäs oikeesti kahtoa tuo vaatekaappi ja laittaa kaikki turhat vaatteet keräykseen tai ottaa kirpparilta pöytä, jos sieltä tulee sen verran ja sellasta vaatetta, että ois järkeä. Mutta kyllä sitä saa tosiaankin olla itsekäs välillä. :) Ja ihana tonttukuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sama kaapin tsekkaus on itsellä taas edessä. :)

   Poista

Haleja <3