lauantai 8. joulukuuta 2012

Eilistä ja tätä päivää

Perjantaina:

Lähdettiin perjantaina ajoissa kaupungille tekemään jouluostoksia ja Tomi jäi Tomaksen kanssa kotiin, ajattelin, että muutamassa tunnissa ollaan takaisin kotona.
Kuitenkin reissulla meni kahdeksan(8) tuntia, kaupungissa käytiin kylläkin syömässä välillä jotta jaksettiin jatkaa taas ostoksia.. Jestas, että oli pikkumurua jo ikävä!
Sain ihan hyvin lahjoja ostettua, oon ylpeä etenkin siitä, että sain ostettua Tomille lahjan, joka on varmasti tarpeellinen.

Paljon lahjoja jäi kuitenkin vielä ostamatta. Eli täytynee lähteä vielä ensiviikolla ostoksille.
Illasta kävin myös viemässä pussillisen eläintenturvakodille meneviä lahjoituksia. Ompahan nyt autettu eläimiäkin. Pussiin laitoin, leluja, pantoja, valjaat, hihnoja, herkkutikkuja, tassupyyhkeitä ja luita.
Lisäksi käytiin hakemassa iskän kyydillä yhden lahjoitus erän tavaraa, jotka iskä käy sitten viemässä eteenpäin. Onneksi ei tarvinnut niitä pitkään täällä kotona säilytää, lisäksi sain omat lahjoitukset eteenpäin.
Ilta otettiinkin sitten rennosti, lenkkeiltiin ja myöhemmin kaikki oli ihan yliväsyneitä.

Lauantaina:

Tomas heräsi vain yhden kerran yöllä, joka on aivan loistavaa. Sillä nykyään Tomas on taas heräillyt 2-3 kertaa yössä. Eilen kyllä annettiin vähän tuhdimpaa safkaa Tomakselle, joka varmasti vaikutti uniinkin.

Aamulla äitini haki Tomaksen ja me saatiin Tomin kanssa nukkua pidempään, taas herätessä sama kaava. Olin hetken Tomaksen kanssa, kunnes poika nukahti päikkäreille ja siirsin hänet vaunuissa parvekkeelle. Sitten lähdettiin lenkille.
Tomas nukkui parvekkeella 3½ tunnin päikkärit. Muutama päivä on mennyt ihan pepulleen päikkäreiden osalta, kun en kovaan pakkaseen ole Tomasta vienyt ja tietystihhän poika ei suostunut kunnon päikkäreitä sisällä ottamaan. Tälläset valot meillä on muuten partsilla..

jouluvalot

Porukatkin lähti jo takaisin maalle ja me päästiin rauhoittumaan omalla porukalla.
Ehdinkin myös paketoida jo suurimman osan valmiiksi ostetuista joululahjoista, ennen kuin Tomas heräsi.

Tomas on maistellut nyt riisivelliä, perunavelliä ja peruna-porkkanavelliä. Perunaa, peruna-porkkanaa ja mangoa ollaan myös maistettu soseena pieniä määriä (½-2tl).

Katsottiin tuossa lastenelokuvaa hetki, avattiin joulukalenteri ja jumppailtiin. Kolmisen tuntia Tomas jaksoi olla hereillä, kunnes taas nukahti Tomin syliin hetkeksi.

kalenteri

Niin joo, me lähdetään taas maalle tammikuussa, saadaan ihan oman pikku perheemme voimin olla pari viikkoa omakotitalossa. Voi sitä saunomisen määrää! Tuonne lähdetään, mikäli vain saadaan kämpille vahti ja hamsterin ruokkija, sillä en aio Tahvoa(hamsteri) ottaa mukaan tuonne, on jo sen verran vanha kaveri, ettei matkustus tee hyvää. Lisäks oon alkanut taas lukemaan. Pokkareita on vinot pinot.. Nyt luen, John Grayn Miehet ovat marssista naiset venuksesta pokkaria..

pokkari

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, en oo lukenut kirjoja pitkään aikaan ja nyt tuli kirjakuume. :D Mun on vaan vaikea aina löytää kunnon luettavaa, kun luen useimmiten jotain kauhu- tai fantasiakirjoja, tai Juoppohullun päiväkirjoja. :D
  Ihanat parvekevalot teillä ja hei, mistä kaupasta ostit sen riisijauheen?? :) Ainakaan en oo löytänyt meidän lähi citymarketista sitä vaikka kuinka oon silmiä siristellen hyllyiltä koittanut etsiä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, mutta löysin nyt innostuksen uudelleen. Saa "omalla ajalla" tehtyä muutakin kuin datailtua ja mukava rauhoittua kirjan ääreen.. :)
   Mä luen kans normaalisti jotai fantasiaa tms, mutta oon tainnu kasvaa jo yli niinstä.. :D

   Ostin s-marketista tuon jauheen, löytyy ihan samasta hyllystä kuin jauhot. :) Kannattaa kysyä joltain myyjältä jos ei löydy. :)

   Poista
 2. Tutun näköinen kalenteri ;) Kivat reunat kuvissa :) Millä ohjelmalla muokkaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomaksen mummeli osti tuon hälle joskus loka-marraskuussa. :D
   Laittelen kehykset Photobucketissa, kun lataan kuvat ensin sinne ja sieltä sitten tänne. :)

   Poista

Haleja <3