maanantai 19. marraskuuta 2012

Vieraita ja kiukuttelua

Meidän kalenteri kuvaukset meni vähän puihin tänään, koska porukkaa on käynyt kyläilemässä ja Tomaksella on ollut kiukkuinen iltapäivä ja ilta. Meidän pieni hymypoika osaa siis myös kiukutella. Luulen, että tän päivän kitinä on johtunut masusta.

Tänään meillä vieraili Enna, Jenni ja Laura. Enna kävi ensin ja sen jälkeen tulivatkin Jenni ja Laura. Kaikki tytöt ovat mun entsiä luokkakavereita amiksesta. Ihana oli nähdä! :)

Tässä kuitenkin muutamia kuvia.
Välillä oltiin iloisia:
 Ja välillä kiukutti:

Enna oli hassu:

 Ja kun olis pitäny alkaa kuvailemaan kalenteria, kävikin näin. No onneks tää oli odotettavissa niin vaihdettiin yökkäri päälle. :)
Iik, keskiviikkona on neuvola ja piikkejä tulee. Hirvittää jo nyt. :O

4 kommenttia:

 1. Elä jännitä turhaan niitä piikkejä. Itsekkin jännitin kovasti, mutta loppujen lopuksi päästiin vähällä vaikka eihän se kivaa ollut se pistäminen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritänkin olla jännittämättä, mutta itse piikkikammoisena on kamala aatella, että omaa pikkuista pistetään. :D Onneks Tomi lähtee mukaan, niin hän voi pitää Tomasta tuolloin. :)

   Poista
 2. Muakin jännittä kauheesti noi ekat piikit, jotka Henni saa kohta! :( Tehtiin Mikon kanssa sellanen sopimus, että se pitää Henskua piikityksen ajan ja sit Hensku pääsee mun syliin rauhoittumaan..

  VastaaPoista

Haleja <3