torstai 29. marraskuuta 2012

Tuoreempia kuvia Tomaksesta ja arvonnan voittaja

Enhän mä edes laittanut tänne eilen kuvia Tomaksesta, joka on jo 3kk 1vk ja tänään vielä päivän päälle!
Tässä pari kuvaa eiliseltä.

T1-1-1 T--1

Tomas valvoi eilen myöhään, kun hän nukkui vasta illasta kunnon päiväunet. Päivällä Tomas nukkui vain 30min-1h pätkiä, mutta tälle en keksinyt mitään syytä.

Ehdittiin siinä taas touhuta eilen vaikka mitä.
Lukeminen on kyllä ihan ehdoton juttu, etenkin NallePuh kirjat ovat kivoja ja Tomas kuuntelee ja katselee niitä ihan hiljokseen. Meillä ei kylläkään ole juin kolme nuita NallePuh kirjoja, joten osaan ne jo ulkoa.
Haittaneeko se mitään?
Voisinhan mä taas alkaa lukemaan jotain toisiakin kirjoja joita meiltä löytyy.

Mulla on ollut nyt useampana iltana Aino lenkkiseurana, on ollut niin ihana jutella toisen nuoren äidin kanssa. Aino on siis kummityttöni äiti. Meillä molemmilla kun on koirat, tulee joka tapauksessa mentyä lenkille, niin miksei stten yhdessä. On se kuitenkin ihan eriasia jutella synnytyksestä sun muusta, jonkun sellaisen nuoren ihmisen kanssa, joka on kokenut lähes saman.

Loppuun vielä arvonnan voittaja, voittajalle lähtee siis Maa aikojen alussa - Valkea maa elokuva. Voittajaksi Random.org generaattorilla tuli:

LAURA

Onnittelut! Laittelen viestiä tulemaan, niin saadaan leffa postiin! :)

6 kommenttia:

 1. Itsekkin kaipaisin juttuseuraa suunnilleen saman ikäseltä äitiltä. Ihan eri asia jutella, kun juttelis oman äitin ja avomiehen äitin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Voi, Tomas on kasvanu kauheesti! :) Ja on kyllä suloinen poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Tomas on tuollainen pikkujättiläinen. :)

   Poista

Haleja <3