tiistai 6. marraskuuta 2012

Toivepostaus: Miten kroppa muuttui?

Jokainen ihminen varmaan tietää, että raskauden jälkeen kroppa ei ole samanlainen kuin ennen raskautta..
Noh, aloitetaas vatsasta.

Ensin oli vatsa, jota seurasi hitaasti mutta varmasti kasvava raidallinen pallomaha. Synnytyksen jälkeen seurasikin raidallinen löysä maha. Tällä hetkellä, mun vatsa on edelleen raidallinen ja sisältää "ylimääräistä nahkaa". Enkä lainkaan tykkää siitä.Kyllä mä toki tuon kanssa elän, saahan sen piiloon vaatteilla, mutta aika inhottavalta se näyttää edelleen ja varmaan vielä pitkään.

Sitten voidaankin siirty lantioon, joka leveni myös, mutta ei tunnu enää lainkaan niin leveälle kuin kuukausi synnytyksen jälkeen.

 Ja viimeisen muutoksen on kokeneet rinnat. Aluksi synnytyksen jälkeen ne tuntuivat paljon pienemmille, kuin aiemmin. Nyt taas rinnat tuntuvat jättimäisille, kun kävelee peilin ohi. Muuta muutosta niille ei kai ole tapahtunut.

Eli joo, jotain varmaan saisi alkaa tekemään, että tuo vatsa alkaisi palautumaan. :D
Tai sitten hankin pyykkipoikia ja kiinnitän niillä ylimääräisen nahan selänpuolelle... :D

Olisiko kellään mitään hyvää treeniohjelmaa..?

Lisäksi muuten, kynnet ja hiukset kasvoivat ja kasvavat edelleen paljon nopeammin, kuin ennen raskautumista! Molemmat myös tuntuvat paljon vahvemmille, kuin aiemmin. Se jos jokin on plussaa.

Tässä postauksessa ei nyt ole tuoreita kuvia, sillä enää tässä vaiheessa en halua vatsaani teille esitellä. Riittää, että kauhistelen sitä itse. :D



 
Arvonta aikaa on vielä jäljellä! Arvontaan pääset tästä

4 kommenttia:

 1. Mullakii on kynnet paljo paljo vahvemmat ku ennen ! ennen ne oli semmoset jotka katkes heti ku oli vähääkää pitkät mut nyt ne tuntuu ettei ne katkee ollenkaa :D ja hiuksis sama homma, leikkasin hiukset joskus heinäkuun alussa ja nyt ne on kasvanu jo varmaan 10cm siitäku ne leikkasin :)mut tänään ne kasvaa 50cm enempi pituutta ;)

  VastaaPoista
 2. Vanhat vaatteet mahtuvat taas ja olen samoissa mitoissa kuin ennen raskautta, mutta mulla on ihan sama ongelma venyneen ihon kanssa! Jännä nähdä palautuuko se enää ikinä ennalleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kans on mahtunut vanhat vaatteet ja osa on isojakin. Mutta tuo mahanahka. :D

   Poista

Haleja <3