sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Juttuja ja yö

Kirjoittelin nuista oi niin ihanista naapureista yöllä. Hetkeksi musiikki ja huuto hiljeni, mutta puoli kahdelta mulla meni totaallisesti hermot, kun ei Tomas, eikä me saatu nukuttua. Kävin siinä jo lenkilläkin ja ihanaa, taas nuo bileörvelöy virtsasivat pitkin pihaa. Laitoinkin isännöitsijälle sähköpostia ja kun ei hiljaisuus tuntunut nuita kiinnostavan, soitin poliisit.

Noh, puoli kolmelta poliisin kenttäjohtaja soitti mulle, että mikä täällä on tilanne. Heillä oli niin kiire ilta, etteivät ehtineet käymään tuolla.
Siltä tuo ilta kuulostikin, kokoajan meni poliiseja ohi, pillit huusi ja kaukaa kantautui kunnon riitelyn ääniä. Mikähän tappelu ja biletys viikonloppu nyt taas olikaan?

Tuntui, niin hölmölle. Oltiin maalla "pitkään" ja sen jälkeen kun tullaan takaisin kaupunkiin onkin meno ihan sekopäistä maalla vallitsevaan nähden. :D

Noh, Tomas nukkui yön lopulta hyvin, heräsi 6:30 ekan kerran syömään, jonka jälkeen nukkui vielä kymmeneen saakka! Tämän jälkeen Tomas onkin ollut taas iloinen itsensä ja nyt on päikkäreillä vaunuissa parvekkeella, Tomas kun vaihteeksi nukahti lenkillä ollessamme.

Mun piti alkaa tänään tekemään "päivä meidän kanssamme"- postausta, mutta nyt tuo kyllä siirtyy.
Huomenna meillä onkin joulukortti ja kalenterikuvaukset, toivottavasti kuvat onnistuvat, sillä en ole ennen sellaisia kuvia ottanut. Lisäksi huomenna nään Ainon ja mahdollisesti Jenninkin. Mukavaa.


2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ärsyttävää :/ itekkin olen joutunut soittamaan poliisit kun nuoret metelöi ja teki muuttosiivousta kuulemma keskellä yötä! :D
    Varmaan kun nyt on tuo pikkujouluaika niin vaikuttaa tuohon rellestämiseen ;D

    VastaaPoista

Haleja <3