sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ihania päiviä ja naapuri häirikötMeillä on ollut ihania päiviä taas. Ollaan ulkoiltu, jumppailtu, luettu ja leikitty paljon. 
Tänään kävi Krista uuden poikaystävänsä kanssa kylässä meillä. Oli taas kiva nähdä pitkästä aikaa.

Poika on ollut yhtä hymyä, tähän iltaan saakka. Nyt illalla kun Tomas on jo ihan väsy, ei ole nukkuminen onnistunut, kiitos naapurista pauhaavan musiikin ja muun mekastuksen.. 
Kävin jo kerran heidän ovellaan. Oli huvittavaa. 

Ensin joku mies:”Avaatteko te oven”
Nainen: "Ette kyllä avaa ovea"
Nainen: "Siellä on joku ihan vieras, ei kyllä avata ovea, laittakaa vaan musiikki hiljemmalle."

Soitin ovikelloa uudestaan ja nuori mies tuli avaamaan oven. 

Jututin häntä hetken ja kerroin kuinka Tomas on jo herännyt kolmesti tuohon heidän metelöintiinsä tämä illan aikana, eikä nuin pieni ole lainkaan iloinen kun ei saa nukuttua. 

Mies pahoitteli ja musiikki hiljeni, kunnes meni kymmenen minuuttia (10) ja nyt tuo sama musiikinsoitto ja huuto kuuluu taas. 

Just sain Tomaksen taas nukahtamaan, mutta villi veikkaus, että hän herää kohta taas uudelleen. 
Niin ja Tomashan on tottunut ääniin, eikä tavallisesti välitä vaikka sänky vietäisiin alta. 

Miksi, oi miksi jokaisessa talossa pitää asua näitä torvia, jotka eivät lainkaan ajattele toisia. Ei viihtis virkavaltaa häiritä näin pienillä jutuilla kun varmasti on muutakin tekemistä, mutta jos tuo ei pikkuhiljaa hiljene niin...

Pakko mennä taas, Tomas heräsi, vasta neljännen kerran. Tekisi mieli sanoa muutamat voimasanat, mutta lasken taas kymmeneen ja vedän henkeä.
Noh, Tomas saakin nukahtaa tänään monesti äitinsä viekkuun. :)

6 kommenttia:

 1. Soita vaan virkavalta peliin, me tehtiin niin monesti entisessä asunnossa ihan ennen kuin poika edes syntyikään jos ei saanut nukuttua. Jokaisessa talossa (tietääkseni) on yörauha klo 22-07 milloin ei saa mekastaa. Eli soita!!! Minä soittaisin jos meillä joku naapuri mekastaisi! :) Eikä se poliisia häiritse, se on niille arkipäiväistä hommaa.

  T. cirneklia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, nyt ne lopetti, joten ei tarvinnut. Seuraavalla kerralla sitten.. :D

   Poista
  2. viikonloppuisin nuo ajat taitaa olla 23-06 o.O mutta kuitenkin, pitäisihän näitä muitakii ajatella etenkin jos naapurissa asuu pieni lapsi! :o

   Poista
  3. Ei se hiljentynykkään, vielä puol kolme ne siellä riehu.

   Poista
  4. Ai niin joo, viikonlopusta nyt en tiiä mut täälläpäin taitaa olla joka talossa klo 22-07 se yörauha. :D

   Poista
 2. Mä oon niin onnellinen että mun talossa ei asu tommosta bileporukkaa ja jos ne siellä kotonaan dokaa ni musiikki ei pauhaa niin kovaa että se jotenkii häirittis ja harvoin mikää musiikki pauhaakkaan. Yks päivä mun seinä naapuri soitti jotai sähkökitaraa siellä ja oli varmaa kaiutin ollu liian kovalla mut ei menny ku 1min ni oli taas hiiren hiljasta :) Noi meluajat on kyllä suoraa sanottuna aivan tuolta jostai syvältä... Mut jos nyt sattuis että jossai vaiheessa ku saan kämpän ja siinä jotaa meluajaporukkaa asuu ni otan mikkelin mukaa ja mennää oven taakse ja pyydän niitä sitte tulemaa nukuttamaa miken uudestaa jos se ei lopu. Ja tietenkii tekisin valituksen.
  Jos toi nyt toistuu ni mä kyl kannatan valituksen tekoa 8) Eipä kovinmonii pirskeit enää pietäkkää sitte siellä ku varotus on. :)

  VastaaPoista

Haleja <3