keskiviikko 21. marraskuuta 2012

3kk Neuvola

Käytiin koko perheen voimin tänään neuvolassa. Jouduin herättämään Tomaksen kesken unien ja bussissa mennessä Tomas nukahti uudelleen, joten kun päästiin neuvolalle, täytyi pikkuinen taas herättää.
3kk neuvola oli siis kyseessä ja meillä asuu todellakin pieni jättiläinen. Ihana pikkuinen.
Korttiin tuli seuraavat jutut:

7485g
63,7cm
40,9cm

"Olet aurinkoinen poika!
Kasvat kovaa vauhtia, maito maistuu hyvin. Kovasti ääntelet ja hymyilet.
Hienosti kehityt!"

Nämä siis katsottiin ensin, jonka jälkeen mentiinkin jutskailemaan kaikesta, Ulla katsoi kaikki perus jutut vielä huoneessaan, puhuttiin parisuhteesta ja perhe-elämästä. Tämän jälkeen alkoikin tämä ikävä osuus, nimittäin rokottaminen.

Minä nössönä aloin voimaan pahoin pelkästään kun istuin siinä neulojen vieressä, vaihdettiin sitten Tomin kanssa paikkoja. Ensin Tomas sai rotavirusrokotteen, joka maistui pojalle paremmin kuin viimeksi.
Sen jälkeen pistettiinkin kaksi piikkiä. Voi sitä surullista ilmettä ja hätääntynyttä itkua.

Onneksi Tomas rauhoittui nopeasti ja alettiinkin sitten syömään rokotteen jälkeen, sekin varmaan rauhoitti Tomasta osittain. Pojalla kuitenkin oli jo nälkä. Varattiin uusi aika ja lähdettiin pukemaan.

Kierrettiin ympäri kaupunkia, kun ei oikein tiedetty mitä tehtäis, Tomas nukahti vaunuihin. Suunniteltiin että käytäisiin syömässä, mutta ei sitten kuitenkaan käyty. Tomi kävi lataamassa bussikortin, jonka jälkeen käytiin kaupassa ja kirpparilla!
 Kirpparilta lähti mukaan kaksi helistintä ja kaksi vauvan tyynyliinaa.
Nuo helistimet on sellaiset että, mutta ja Tomillakin on ollut sellaiset pienenä. :D


Tomas on nyt pipi ja tämä johtuu ilmeisestikkin nuista aamun rokotteista. Millään ei meinannut nukahtaa ja kokoajan pitäisi kantaa, itkua tulee ja poika näyttää sille, että sattuu. Lämpöäkin on, joten annoin Tomakselle lääkettä, kuten neuvolassa ohjeistettiin. Vajaa tunti lääkkeen annon jälkeen Tomas rauhoittui ja alkoi nukkumaan ja heräsi nyt taas.

Nyt sitten odottelenkin että Sonja ja Jussi tulee kyläilemään, mä värjään hiukset ja sillä aikaa S&J saa hoitaa Tomasta. Tomi lähtee taas autokouluun. Sillä on muuten viimeiset teoriatunnit tänään!

8 kommenttia:

Haleja <3