torstai 25. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Hommaa on taas ollut jos jonkimoista näinä kuluneina pävinä.
Isäni lähti tänään meiltä ja hänen kanssaan sitten kierrettiin sitten ympäri kaupunkia ostoksilla.
Päivät ovat kuluneet normaalin arjen merkeissä.
Nyt voin myös tuulettaa rytmin puolesta! 
Vihdoinkin jotain sen suuntaista on löytynyt!

Viime yönä nukuttiin ruhtinaalliset 7h putkeen, jonka jälkeen Tomas heräsi syömään ja jatkoi unia vielä kaksi tuntia. Voin kertoa, että olo oli enemmän kuin hyvin levännyt. Toivottavasti tuollaisia öitä alkaa pikkuhiljaa tulemaan useammin kuin kerran kuussa!

Postauksia ei ole tullut, sillä ollaan tapeltu tämän uuden läppärin kanssa, ei millään meinata saada nettiä toimimaan tässä, vaikka sen pitäisi olla ihan helppo homma. Jotenkin on vaan asetukset vielä hupsusti.

Lisäksi tosiaan tuo isäni oli meillä su-ke ajan, appivanhemmat tulivat tiistaina käymään, Maiju toi koiransa meille hoitoon ja oon laittanut Tomaksen pieniä vaatteita pois kaapista ja ja..
Meille siis kuuluu jälleen hyvää.
Tokihan mä taas tein yks päivä kärpäsestä härkäsen ja menetin hermoni siivotessa. Huomasin, että matto oli kärsinyt ja naputin Tomille asiasta.. :D
Huomenna on vapaa päivä, perjantaina Susanna tulee vierailemaan, Maiju hakee Alvin ja mahdollisesti Miikakin tulee (ellei sitten tule vasta lauantaina).

Kyläilijöitä siis riittää, eipähän ehdi tylsistyä.

Täällä muuten satoi eilen ensilumi ja tänäänkin lunta tuli ihan kunnolla, lopulta se kuitenkin muutui rännäksi ja vedeksi.

23.11

20.11
Olen myös ostanut jo muutamat joululahjat
Kai jo saa alkaa puhumaan joulusta? 
Nyt saa hössöttää, kun on oma pikkuinen, jonka takia joulua kannattaa viettää.
Mä kun en ole mikää jouluihminen, mutta kai Tomas sai aikaan sellaisenkin muutoksen. Haluan, että  Tomaksen eka joulu on ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3