perjantai 12. lokakuuta 2012

Kiirettä vieläkin vaan

Jestas mikä kiire on taas ollut koko päivän.
On pitänyt käydä hoitamassa asioita ja metsästää kaupungilta juttuja viikonlopulla vietettäviä ristiäisiä varten. Voisipa päiviä venyttää vaikka edes muutamalla tunnilla.
Unetkin ovat jääneet lyhysiksi, joten naurua on riittänyt. Samoin myös on saanut väillä purra hammasta yhteen kun hermot on meinannut mennä ihan pienistäkin asioista! :D

Aamusta käytiin lenkillä, jonka jälkeen suunnattiin keskustaan.
Kävin ostamassa pojalle bodeja, sukkia ja huivin, itselleni muistitikun, kotiin 10kpl säilytyskoreja ja ristiäiskakkuun kakkukoristeen. Lisäksi metsästin jotain kukkia (en millään muista niiden nimeä), kuitenkaan niitä en löytänyt, joten ne jäi ostamatta.

Käytiin myös syömässä pikaisesti ja kuinka ollakkaan poitsu puklasi oikein kunnolla minun ja itsensä päälle. Noh, onneksi lähdettiinkin sitten pysäkille odottelemaan bussia.
Pysäkillä törmättiin taas yhteen blogin lukijaan, nimittäin Emmaan
Sonja olikin susta joskus maininnut! Oli kiva tavata!

Kotiin päästessä alettiinkin leipomaan. 
Leivottiin valmiiksi mokkapalojen pohjat ja lisäksi tehtiin pikkupizzoja huomiseksi, kun vanhempani ja sisarukseni tulevat yöksi. Ompahan jotain iltapalaa valmiiksi tehtynä, sillä illalla varmaan on kunnon kriisi siitä onko kaikki nyt valmiina vaiko ei.

Tänään piti ehtiä myös siivota, mutta kello olikin jo leipomisen jälkeen niin paljon, että oli alkanut hiljaisuus. Joten siivous jää taas aamuun. Onneksi sen saa nopeasti hoidettua alta pois.

Poitsulla on lauantaina virallisesti nimi. 
Haluaako joku heittää arvauksia? :)
Kolme etunimeä on tulossa ja sukunimeksi tulee Tomin sukunimi.

1 kommentti:

  1. :)

    En kyllä tiedä yhtään mikä pojalle voisi tulla nimeksi? Sonjallakaan ei ollut mitään hajua :D

    Mutta jos nyt jonkun sanosin niin vaikkapa Lennu? :) :> Heh kunnon villiveikkaus! :D

    Emmaai

    VastaaPoista

Haleja <3