tiistai 30. lokakuuta 2012

Äidin ja isin vapaa-aikaaTänään Tomas oli "hoidossa". 
Sonja tuli hoitamaan Tomasta meille siksi aikaa, kun käytiin Tomin kanssa kaupungilla.
Heti kun päästiin kaupungille, olinkin jo puhelin kourassa ja soitin Sonjalle, että miten menee. 
Tomas oli herännyt jokin aika lähtömme jälkeen, mutta kaikki oli ok.

Tomi kävi ilmoittautumassa autokouluun ja minä menin sillä aikaa Anttilaan. 
Anttilasta ostin omalle isälleni isänpäiväksi suomi- pipon ja siistin t-paidan, lisäksi ostin Tomakselle yhden huppupyyhkeen lisää ja itselleni Aussien tehohoitoaineen, sillä se pääsi loppumaan.
Anttilassa oli taas jotain alennuksia ja olisihan siellä varmasti ollut paljon ostettavaa, mutta en viitsinyt pitkäksi aikaa jäädä hyllyjä kiertämään.
Jos olisi viisas, kävisi hakemassa joululahjoja jo tuolta..

Tomi tuli Anttilaan myös ja lähdettiin siitä Lindexille katsomaan, josko sieltä löytyisi haalaria Tomakselle. Eipä löytynyt. 
Kun oltiin lähdössä, Sonja soitti ja kertoi, että iskä oli jo kohta meillä. Tomas oli edelleen hereillä ja touhusi leikkimatolla..

Lindexiltä mentiinkin sitten H&M:lle ja kävin sieltä ostamassa itselleni kaksi pipoa, pinkin ja mustan. Tomakselle ostin paksuja sukkia ja matkustuspussin. Joka siis on toppaversio ja tuota voidaankin sitten käyttää myös haalarina kätevästi. Ostin koon 62/68 ja se nyt on kyllä reilun kokoinen, olisiko pitänyt ostaa pienempi kuitenkin.
Kannattako käydä vaihtamassa pienempään vai pitää tuo vähän reilumpi? 
Kuva lainattu

Tomi osti Tomakselle nalle puh-setin jossa on, valkoinen nalle puh body, tiikeriasu ja pipo.
Kuva lainattu

Kun tuolta päästiin, soittelin Sonjalle taas. :D 
Nyt Tomas oli jo nukkumassa päikkäreitä.

Me lähdettiin sitten Tomin kanssa syömään.
Oli huippua syödä yhdessä. Ja olla ihan aikuisten kesken, vaikka pojasta puhuttiinkin kokoajan niin oli silti mukava viettää tuollainen muutama tunti kaksin.

Pyörähdettiin vielä lopuksi Tokmannilla ja haettiin Laylalle 2 laatikkoa Well Done- herkkutikkuja ja yksi uusi aktivointilelu.

Reissulla meillä meni matkoineen noin 3h. Eli ei pitkään oltu pois. Oli ihana tulla kotiin taas oman pikkuisen luokse, miten mä voin koskaan palata töihin, kun joutuisin jättämään Tomaksen koko työpäivän ajaksi hoitoon.

2 kommenttia:

  1. Kyllä ton toppapussin kannattaa olla reilun kokonen! Se ei oikeastaan haittaa mitään sinäänsä :) meillä on Lindexiltä kokoa 62 eikä varmaan kauaa ole edes sopiva enää ja liian vähän keretty käyttää :/ tuntuu että hetki sitten Nella vielä lähes hukkui siihen mutta nyt se on juuri sopiva :) Oon tykännyt tosta hirveesti, tosi kätevä :)

    VastaaPoista

Haleja <3