maanantai 10. syyskuuta 2012

Sylittelyä ja juttuja>Satunnaisia sylittelykuvia ekoilta viikoilta.
Kuvista löytyy pikkuveljeni, pikkusiskoni, äitini, isäni, isomummoni & pikkumummoni, minä itse, Tomi, Layla ja enoni. :)

Meille kuuluu tänään lähinnä ei mitään, täällä on nukuttu, syöty ja huudettu pieni pää punaisena, kun heti ei olla ymmärretty mitä pikkuinen tahtoo. Edelleen pikkuisella on masuvaivaa.

Kaikista harmillisinta on, että pikkuinen rauhoittuu vain minun sylissäni(tai äitini tai anopin), muttei lainkaan Tomin sylissä. Se harmittaa Tomia ja tokihan se itseltä vie paljon energiaa, olisi mukava saada hengähtää hetki tietäen, että myös Tomi voi  pientä hoitaa niin, että pieni rauhoittuu, kuitenkaan näin ei ole.
Tästä olisi hyötyä etenkin yöllä ja aamulla, sillä minä hoidan myös kaikki yöheräämiset, syötöt ja vaippojen vaihdot.

Huomenna Tomilla on viimeinen päivä isyyslomaa. Vähän jännittää miten pärjään pikkuisen kanssa itsekseni.

Saatiin muuten kutsu isyydentunnustamiseen ensiviikoksi! Kastejuhlan eteen en ole tehnyt vieläkään mitään..
Sairaalalaskukin tuli ja tipahti tänään postin mukana. Sen maksoinkin heti pois, ettei vaan unhodu.

Koin eilen eritteiden sekamelskan kun ensin pikkuinen puklasi päälle kahdesti, sitten pissi ja viimeisenä illalla vielä kakkakin pääsi jotenkin kummasti tulemaan vaipanlahkeesta niin, että sitä oli paidassa.:D

Nyt laittamaan taas paikkoja kuntoon ja unille.

3 kommenttia:

 1. Se on sitten kiva tuoksua kaikilta eritteiltä yhtä aikaa ja hyvällä tuurilla suihkuunkaan ei pääse :D
  mulla kans ens maanantaina iskee arki vastaan kun Miika lähtee töihin ja jään poikien kans kotiin itekseen. Stressaan sitä niin paljon et vie välistä ne vähätkin yöunet. Kai sitä on pärjättävä kun on ne muutkin pärjänneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oikein mehukkaat aromit. :D
   Niin eiköhän sitä jotenkin pärjää vaikka jännittääkin. Täytyy siihen kuitenkin tottua, että on itekseen täällä.:)
   Sit kun saan uskaltauduttua ja jonkin rytmin tähän arkeen ja kun sulle sopii voitas vaikka lähteä sinne vaunuilemaan tms.? :)

   Poista
  2. Vaunuilu kelpaa! alkaa ehkä löytymään jonkinlainen rytmi ja tuo itkuisuus tuolta pieneltä on toivottavasti vähenemässä. ehkä se ei olekaan koliikkia! Pitää katsoa millaiseksi tuo meijän arki muuttuu maanantaista lähtien niin sumplitaan sit. :)

   Poista

Haleja <3