maanantai 17. syyskuuta 2012

Isyys

Tänään oli aamusta aika tuonne isyydentunnustamiseen. 
Mä luulin, hommaa täysin erilaiseksi. Olin lähinnä valmistautunut hurjiin kuulusteluhin ja tivaamiseen. 

Homma kuitenkin hoitui niin, että oikein mukava täti-ihminen kertoi ensin miksi tämä isyydentunnustus tehdään ja kysyi vielä suostumukseni asiaan. 
Sitten tulikin kysymykset Tomille. "Oletko varma, että olet lapsen isä? Isyys voidaan tarkistaa myös testillä, mikäli sinua epäilyttää. Koetko tarvetta testin tekoon?"
Oli Tomi varma isyydestään ja tuumasi, ettei testiä tarvita.
Sen jälkeen täti-ihminen kysyi minulta "Oletko varma, että Tomi on lapsen isä, etkä ole ollut sukupuoliyhteydessä toisen miehen kanssa ko. ajankohtana?"
Olen varma, oli vastaus.
 Varmempi tuosta ei voisikaan olla. On lapsi saanut alkunsa niin huvittavassa paikassa nimittäin.. :D

Sitten laiteltiin nimiä alle papereihin ja pikkuinen heräsi vaunuissa, nostinkin pikkuisen syliin ja nälkähän tuolla jo oli.Ei muuta kuin maitoa tarjolle. Kun pikkuinen oli syönyt, alkoikin kunnon kakkan ährääminen. :D

Lopuksi kirjoitettiin vielä paperin yhteishuoltajuudesta ja viikon päästä pitäisi tulla päätökset kotiin. 
Sitten lähdettiinkin etsimään vessaa ja vaihdettiin vaippa, jonka jälkeen tultiin kotiin.

Kotona yritin raivailla paikkoja, sillä tänään Tomilla on elämänsä ensimmäinen iltavuoro ja mulla on ensimmäinen ilta itsekseni kotona lapsen kanssa. Hurjaa.
Tuossa viekussa pikkuinen tuhisee. Tai no voiko sanoa enää pikkuinen?
Kauhisteltiin juuri tänään kuinka paljon poika on kasvanut.

Eilen illalla kävi hupsusti, oltiin laittamassa poitsua nukkumaan, mutta kun poika ei nukahtanut omaan sänkyynsä, mentiin sitten porukalla köllöttelemään meidän sänkyyn. 
Heräsinkin sitten puoli yhdeltä yöllä samasta paikasta. Tomi nukkui sängyn toisessa päässä poikittain ja poika nukkui minun vieressäni. Kaikki siis hyvin. Kävin sammuttelemassa valoja kämpästä, nostin pojan omaan sänkyynsä ja herättelin Tomin siirtymään omalle puolelleen sänkyä.

2 kommenttia:

 1. Mäki muistan ku käytii tunnistamassa Isyys, samat kysymykset :)

  Missäs on se huvittava paikka, missä sai alkunsa? ;)

  Ihailin tätä kuvaa pikkuisesta jo fbssäkin, niin suloinen ♥ *eikös toi oo cittarin body, mitä nyt siellä on tarjolla, kuuluu myös tähti-versioita + housujakin? ;) meillä sellaiset 2 eri housut, bodyt myös suloisia, mutta niitä nyt en enää voi/halua ostaa, helpompaa jo pelkkien paitojen kanssa pukeminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätetään se kertomatta. :D

   On joo cittarista, oli pakko ostaa "ku halvalla sai". :D Meillä on myös semmoset mustat housut joissa on polvien kohdalla tähdet. :)

   Poista

Haleja <3