sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Pitkästi kuulumisia meidän kuluneelta viikolta, toivottavasti ette pitkästy. :D
Lähdettiin tosiaan keskiviikkona maalle, anoppi haki meidät ja täällä oli ihan järkyttävä kaaos kun kaikki oli pitkin laittioita ja siivota ei ollut ehtinyt. 
Onneksi ehdittiin raivata paikkoja kun anoppi oli tässä ja jutskaili pikkuisen kanssa.

Keskiviikkona mentiin siis anoppilaan, saunottiin ja kylvetettiin pikkuinen, saunaan ei vielä uskallettu pikkuista ottaa, mutta kylvettäessä pidettiin saunan ovea auki, jotta ainakin lämmintä riitti.
Sitten päästiinkin kahdestaan löylyihin ja tuli hirveän huono omatunto kun pieni oli anopin kanssa. 
Eihän siitä huonoa omatuntoa saisi potea, mutta mun on vaikea antaa tuota pientä kellekkään toiselle hoitoon, edes lyhyeksi aikaa.

Noh torstaina käytiin moikkailemassa Tomin puolen tuoretta isomumpsia, joka oli ihan myyty pikkuisesta. Ensimmäisenä kun päästiin sisälle oli isomumpsi jo kädet ojossa odottamassa että saa pienen syliin.
Siinä sitten kahviteltiin ja höpöteltiin, jonka jälkeen lähdettiin takaisin anoppilaan hakemaan tavaroita.
Anoppilasta lähdettiinkin illalla omien vanhempieni luokse, taas syötiin ja saunottiin, ja tällä kertaa äiti oli pikkuisen seurana kun saunoimme, pikkuinen onneksi nukkui tuolla aikaa niin ei niin kamalan pahalta tuntunut. 
Isäni savusti vielä illalla meille lohta, joka on minun ja tomin ehdotonta herkkua!

Perjantai-aamuna sisarukseni lähti kouluun ja äitini töihin, itse heräsin pikkuisen kanssa kahdeksalta ja lähdettiin alakertaan syömään ja valmistauduttiin lenkille lähtöön. 
Siinä vaiheessa isäni joka on saikulla, heräili ja tuumasi, että lähtee meidän kanssa lenkille myös. 
Pikkuisen isimies taas jätettiin nukkumaan univelkojaan pois. 
Lenkillä uskalsin jopa juosta! Nyt siis uskallan alkaa jo juoksemaan taas, parasta!

Lenkin jälkeen kello olikin jo sen verran että alettiin miettimään ruoan tekoa, lähdettiin hakemaan kaupasta aineet, ja aloin tekemään Tomin kanssa lihapullia ja lehtipihvejä, kun isäni taas teki perunamuussia ja salaattia. Hyviä tuli ja ruoka maistui jopa nirsommillekkin sisaruksilleni.
poitsulle on kasvanut kunnon kaksari. kuva otettu 9.9.

Ruoan jälkeen anoppi soitti ja kysyi lähdettäisiinkö käymään Tuurissa ja tokihan me lähdettiin. 
Mukaan sieltä lähti vaikka ja mitä mm. kengät, muistitikku ja pari huulipunaa itselleni, tuliaisia sisaruksille ja vanhemmilleni, pikkuiselle vaatetta, hygieniatarvikkeita, tutteja jne.

Oli tarkoitus lähteä etsimään itselleni muistitikkua, kenkiä, takkia ja fakkuja, osa siis löytyi ja osa ei.

Lauantaina lähdettiin sitten takaisin kotiin äitini kyydissä, äiti lähti ajelemaan kahdeksan pintaan takaisin maalle ja puolen tunnin päästä huomasin että hänen rahapussinsa olikin hoitolaukussa, joten ei muuta kun soittaamaan perään ja kävikin niin että hän joutui kääntymään takaisin ja jäikin sitten yöksi.

Nyt ollaan taas omalla porukalla kotosalla, Tomi, pikkuinen ja Layla köllöttelevät tuossa, joten taidan mennä nuiden höpsöjen seuraksi. :)
kuva keskiviikolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3