sunnuntai 9. syyskuuta 2012

9.9.2012 / Ääk

Mä en käsitä miten nuo blogikutsut ei mene kaikille perille. Ossaako joku jeesata asian kanssa? :o
Mutta te jotka odotatte kutsua, muistakaa katsoa myös roskaposti kansio, kutsu on osalla mennyt suoraan sinne. :D
Me lähdettiin maalle keskiviikkona, anoppi kävi hakemassa meidät ja täällä oli täysi kaaos, sillä etsin kaapista talvivaatteita valmiiksi ja nehän jäi sitten tohon lattialle odottelemaan kun pikkuinen hamusi tissiä. Hieman hävetti sekainen kämppä sillä normaalisti, jos tänne joku tulee ei täällä sellaista kaaosta nähdä. Enkä muutenkaan tykkää että tavarat ovat pitkiinsä. Ehdittiin kuitenkin raivata kämppää ennen kuin lähdettiin maalle ja eilen kun tultiin kotiin piti siivota, mutta se siirtyi tähän päivään, sillä eilen tuli niiin paljon mutkia matkaan. :D
Iso nalle lämmittää pikkuisen sänkyä päivisin

Tuon maalla olo reissun aikana käytiin myös Tuurin kyläkaupassa, siellä paloi rahaa, mutta tulipahan ostettua kaikkea tarpeellista niin pikkuiselle kuin itsellekkin. Löysin vihdoinkin ne herkulliset kiilakorko nauhanilkkurit. Mulla on joku pakkomielle korkkareihin joissa on nauhat, joten sellaiset sitten taas pääsi mukaan.
mokkapinta
Syystakki jäi kyllä ostamatta ja farkut, joten ne täytyy käydä metsästämässä sitten täältä Jyväskylästä.

Kroppa on muuttanut hauskasti muotoaan, joten nuo "vanhat" vaatteet ei sitten istu mitenkään päälle vaan roikkuvat tympeistä kohtaa ja farkut eivät pysy jalassa. Rasittavaa.
Täytyy käydä pikkuhiljaa ostamassa jotain paremmin istuvaa vaatetta..

Meidän pikkuinen ei ole enää pikkuinen, vaan kasvaa hurjaa vauhtia. Meillä pikkumies tykkää erityisesti kylvyistä, ulkoilusta, lauleskelusta, jumppailusta ja kirjojen katselusta.
Kovasti pienellä tuntuu olevan asiaa ja pitää omaa äninäänsä kun hälle juttelee taikka jos yöllä hän heräilee, lisäksi pikkuinen kovasti tukee itse niskaansa(tokihan sitä mekin tuemme!).
Vaunuluin jälkeen 9.9. on hyvä nukkua vielä sisällä vaunuissa6 kommenttia:

 1. http://pienenpieni-elama.blogspot.fi/2012/09/blogiaidit-ruokkii.html

  Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olin niin pälli että annoin väärän spostiosoitteen! :P se olikin lapalapamaa@hotmail.FI. Oon niin tottunut vuosien saatossa siihen comiin, että tungen sitä joka väliin.

  VastaaPoista
 3. sussu.blog@gmail.com, mulle se väittää et kutsu on vanhentunut! :(

  VastaaPoista

Haleja <3