torstai 30. elokuuta 2012

30.8.2012 / Melkein paras ostos


Meidän kerrostalossa on mahottoman epäsopiva hissi, tai no meidän vaunut on mahottoman epäsopivat sinne. Lisäksi kantoliina, jonka aiemmin hankin on niin hurjan pitkä, että menee elämän verran aikaa sitoa sitä.
Siinä pari syytä miksi päätettiin ostaa Manduca.

Oltiin tuota katseltu jo netistä moneen otteeseen ja käytiin sitten hakemassa se tuolta Jyväskylän Vauvauvasta, ihanan pikkuinen liike kyseessä ja mukava myyjä oli palvelemassa meitä oikein osaavasti.
Myyjä näytti miten tuota käytännössä käytetään ja opittiinkin se sitten nopeasti.

Mukaan meille lähti sitten sininen uudemman mallin Manduca ja tähän mennessä ollaan oltu tyytyväisiä, nyt on päästy metsäänkin lenkkeilemään ja kädet on vapaana! Kätevää.

Hintaa tuolla oli 114€.3 kommenttia:

 1. Aika turha ostos. Manducassa vauvan asento ei ole kaikken paras mahdollinen fysiologisesti, luusto ja ennenkaikkea selkäranka ja lonkat on todella kovilla pienellä. Manducassa ei tulisi lasta kantaa tuntia kauempaa päivässä. Kun taas kantoliinassa lapsi voi olla vaikka koko päivän. Kysyppä asiaa fysioterapeutilta. Kauppiaathan toki myy vaikka ämpäreitä kantoliinoina, jos tyhmiltä asiakkailta saa rahat pois. Harmi vaan, että näitä saa olla markkinoilla... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on mielipiteet. :)
   Mulla ei ole tarvetta kysyä asiaa ja kiitos kun asiallisesti vihjasit että olen tyhmä. <3

   Poista
  2. En aio julkaista kommenttiasi, sillä selvästi yrität minua turhaan hermostuttaa tai sitten vain emme todellakaan ymmärrä toistemme ajatuksia tässäkään asiassa.

   Minä en vetänyt aiheesta palkokasvia nenääni, enkä ole pätenyt tässä asiassa. Olen vain kertonut, että tälläisen ostimme ja että jokaisella on mielipiteet.
   Mielipiteitä on ja saa olla.

   En myöskään ole kirjoittanut, kauanko ja kuinka usein kannamme lastamme tässä. Ilmeisesti sinä oletat(?)että, kannamme jatkuvasti, päivittäin ja pitkiä aikoja?
   Näin ei kuitenkaan ole. :)

   Poista

Haleja <3