keskiviikko 29. elokuuta 2012

29.8.2012 / Ottaa päähän

Kiitos anonyymejen v*ttumaisten ja loukkaavien kommenttejen, pohdin täällä jatkanko blogin kirjoittelua julkisesti tai muutenkaan enää lainkaan.

Voisin sanoa teille jotka tunnistatte itsenne: 
Haistaakapa v*ttu sitten.
Jos kerta ei miellytä niin mitä ihmettä te mun blogissa pyöritte?!
Tätä ei tarvitse lukea, kuvia ei tarvitse katsoa, eikä rumia kommentteja tarvitse ladella, varsinkaan jos sitä ei kehtaa omalla naamalla tulla tekemään. Te vatipäät, pysykää poissa täältä!

Ja muille, pahoittelut rumista sanoista, mutta ottaa päähän ja rankasti.

19 kommenttia:

 1. Tuoreella äidillä on kaunista kielenkäyttöä, voi lapsiraukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän toki tämän täällä kotona ääneen sanoin lapsen kuullen ja lapsi varmasti viikon iässä osaa täältä koneelta käydä sen lukemassa. Eikö totta?

   Poista
  2. Höpsis. Mitäs sen on väliä miten sitä puhuu, jos se lapsi ei siinä ole? Muutenkin, tuskin vastasyntynyt alkaa kesken kauppareissun kiljumaan "VITTUSAATANA!" Kyllä meilläkin täällä huushollissa välillä saattaa kirosana lipsahtaa, vaikka sitä koitetaankin välttää koska lapsi on siinä iässä, että voi oppia sen hyvinkin nopsaa :D Mut kyllä jos ärsyttää kovasti ni ei ne vee-sanat sun muut sillon siinä ärsytyksen keskellä kauheesti mietitytä.. Ja mitä väliä sillä on, olit sitten tuore tai "vanha" äiti. Eri asia, jos huutelee omille lapsilleen niitä kirosanoja, mitä tuskin tulee tapahtumaan.. Ja voi sua raukkaa, et varmaan oo IKINÄ kuullut että sun vanhemmat sanois kirosanaa? Onko niiden puhe valmiiks sensuroitu, kun tulee ruma sana niin kuuluu vaan *piiiip* :D

   Poista
 2. Jos tuota anonyymi kommentoitia jatkuu, niin kannattaa ehdottomasti estää niiden mahdollisuus kommentoimiseen!! (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin aionkin tehdä, asia nyt on vaan niin, että kuka tahansa voi kirjoittaa anonyymi nimikkeellä. Myös ne jotka ovat ihan "nimellisiä" kommentoijia normaalisti.

   Poista
 3. Mä en vaan ymmärrä, miks jotkut haukkuvat ihmisten blogeja, itenhän ne saa valita lukeeko ne sitä vai ei!! >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ymmärrä. Mutta turhaan kai pahoitan mieleni vieraiden kommenteista. Ei siltikään ole mukavaa lukea nuita tekstejä mitä tuonne lootaan tulee tarkistettavaksi.

   Poista
 4. mhy :/

  Harmi kun sulle on tullu jotain ilkeitä kommentteja :(
  En tosiaan ymmärrä miksi sitten "lukee" jos ei kiinnosta, sitä olen miettinyt omankin blogin kohdalla.

  Minä ainakin tykkään TOSI kovasti tästä sun blogistasi! :)

  Emmaai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi se tosiaan on, koska itse tykkään kirjoittaa ja julkaista kuvia. En kuitenkaan tee tätä siksi, että toiset saisivat haukkua meitä tai tapojamme tms.

   Kiva, että sinä kuitenkin tykkäät blogistani. :)

   Poista
 5. Harmillista että jotkut anonyymit tulevat ja heittävät ilkeitä kommenttejaan tänne :( varsinkin kun tämä on ihan valehtelematta yksi parhaimmista blogeista mitä olen seuraillut, vaikkakin näin anonyyminä :) tsemppiä vauva arkeen ja älä pahoita mieltäsi noista kommenteista, vaikutat hienolta ihmiseltä ja blogisi on mahtava ! (: - Janina

  VastaaPoista
 6. Sä tiedät varmaan myös, että mäki tykkään sun blogista paljon :) En pelkästään yhden asian takia, vaan kokonaisuuuus ♥ Toivottavasti tää ees piristi :)

  VastaaPoista
 7. Suvi hei nämä anonyymit jotka negatiivista tänne laittavat, ovat ihan varmasti löysäpilluja ja läskejä, eikä heillä ole rakkautta elämässään lainkaan (=ei rakastavaa miestä saati omaa lasta). Negatiiviset kommentit ovat kateellisten panettelua, pakko se on paremmille avautua kun omassa elämässä on asiat huonosti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja, mitä kielenkäyttöä... Sinä lantionpohjalihakset treenanneena ja hoikkana seksin ylipapittarena varmaan oletkin oikea ihminen täällä julistamaan supporttiasi... Kasvakaa aikuisiksi!

   Poista
  2. Ääk, älkää ottako täällä yhteen. :D

   Poista
 8. Jooo, älä piittaa tollasista. Typerää vaan ku tollaan pilaamaan toisen ilo. :(
  Toivottavasti jatkat kirjoittelua,tää on iha huippu blogi!
  T:aktiivinen lukija,joka ei nyt muistanu bloggerin salasanaa :D (-Heli)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne niin pahasti mun iloja pilaa, mieli vaan ehtii väsyneenä pahottua herkemmin.. :)

   Poista
 9. Näitä riittä joka puolella :/ mut joo, menis sit muualle jossei jaksa lukee/kattoo mitä täl kirjottelet!! ..ja eiköhän noitä ärräpäitä tuu jokaisen suusta aina joskus.

  VastaaPoista

Haleja <3