keskiviikko 1. elokuuta 2012

1.8.2012/ Elokuun eka

Eilinen päivä meni pyykkätessä ja tuota pikkuisen huonetta laittaessa. 

Vielä olisi pesemättä loput  vauvasängyn lakanat, mutta ei sitten yhtään meinaa tuo pyykääminen kiinnostaa.
Lisäksi mä laitoin meidän "kodinhoitohuoneen" uuteen uskoon, se oli niin epäkäytännöllisessä järjestyksessä, ettei mitään rajaa.
Nyt sain tuonne mahtumaan kaiken muun lisäksi vielä matkarattaat ja vaunutkin. Ihan kiva, niin eivät ole edessä enää muissa huoneissa.

Käytiin sitten illalla kokeilemassa eilen ostamiamme rohmuja. Äkkiä kerätiin taas kolmisen litraa mustikoita ja siivosinkin ne illalla, nyt ei muuta kun pakasterasioita ostamaan lisää, niin saa pakkaseen ne.

Tänään on kuitenkin jatkunut tuo pikkuisen huoneen laitto, yritän saada siitä kerralla kivan ja laittelen sitten kuvia tulemaan.

Tomi pääseekin kohta töistä ja tänään lähdetään kahvittelemaan yhden kummituksen kanssa, huippu tyyppi tämä tuleva kummisetä. Sitä ennen käydään vähän shoppailemassa antishopissa ja alkossa. Eihän me toki itsellemme, vaan Tomin pikkuveli täyttää huomenna 18 ja pikkusiskoni täyttää ensi tiistaina 17, joten näille kahdelle jotain kehitetään.

Tai no mulla on kyllä täysin selvä visio, mitä hommataan nuille. Saa nähdä pysyykö pokka lahjoja antaessa.

Nyt kuitenkin mun täytyy ryhdistäytyä ja alkaa valmistautumaan lenkille lähtöön, jotta ehdin laittautua ennen kaupungille suuntaamista.


Ai niin, Neste Oil Rallit alkoi tänään, on siis selvää miten me vietetään tämä loppuviikko.
 Onko kukaan menossa ralleihin? Itseänihän itse rallit ei kiinnosta, mutta se tunnelma on kiva.

5 kommenttia:

 1. Mua harmittaa kun ei tänä vuonna ralleihin päästy, tai no olisihan me päästy mutta tyttö on vasta reilu viikon niin ei viitsi vielä raahata rallia katsomaan :D

  VastaaPoista
 2. Meillä meinataan ainakin virittäytyä rallitunnelmaan... Tai no, mulle ei jätetä vaihtoehtoja, mies kun on jo ihan intona ! Kaippa se on munkin ainakin paviljongin huoltoparkissa lähettävä käymään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa. Saas nähdä pakottaako Tomi mutkin tuonne paviljongille. :)

   Poista
 3. Rallit ei kiinnosta yhtään :D mutta täällähän ne Lahessa on ja se huoltopaikkakin suht lähellä..

  VastaaPoista

Haleja <3