perjantai 6. heinäkuuta 2012

6.7.2012 / Päivä, jolloin teen "en mitään"

Halusin kirjoittaa ylös tällaisen yhden päivän touhuamiseni, ennen kuin lapsi syntyy. Aion tehdä vastaavanlaisen myös kun lapsi on syntynyt, joten voin verrata miten arki muuttuu todellisuudessa. Tietystihhän mullakin kaikki päivät on erilaisia, tänään oli löysä päivä, joskus on niin kiire ettei ehdi edes istumaan kunnolla. Ajat on noin aikoja ja hommelit aikas pelkistettyjä.

00:00 Menen nukkumaan
2:30, 4:00, 4:30, 5:10, 9:10 Herään sängyssä, koska on kuuma/sattuu/nenä tukossa/pissahätä
10.00 Nousen sängystä
10.15Puen ja lähden lenkille
10.45Tulen lenkiktä
11:00Avaan tietokoneen, tsekkaan facebookin ja seuraamani blogit, yritän muistaa mitä kaikkea päivällä täytyikään saada aikaiseksi. Oon yrittänyt jättää joka päivälle vähän jotakin, ettei aika käy kovin pitkäksi yksinollessa.
Tänään listalla oli pakollisina kämpän siivous ja linkkikortin lataaminen.
Käyn läpi koneella olevia postausehdotuksia, toiveita ja ideoita. Katson olisiko jotain, josta tänään lähtisin kirjoittamaan, vai kirjoitanko siitä mitä mieleen juolahtaa. Mielessä on pari uutta ideaa ja kirjoitan ne koneelle ylös, jotta voin tylsyyden iskiessä niitä jatkaa.
11:45 Otan rätin käteeen ja alan pyyhkimään pölyjä, kastelen kukat, imuroin ja luuttuan, lopuksi pesen kylppärin. Tänään en aio pestä pyykkiä lainkaan. Olen tyytyväinen siivouksen lopputulokseen.
13:10 Muistan etten ole syönyt vielä mitään, nappaan kaapista juotavan jugurtin ja tajuan että alkaa olla kiirus.
Huomaan, että kello on jo miljoona. Alan valmistautua kaupungille lähtöön. Pitäisi ehtiä vartissa laittaa itsensä kuntoon. Linkki lähtisi 13:35.
13:50Lähden pysäkille ja odotan seuraavaa linkkiä joka ilmestyy 14:05. Myöhästyin aiemmasta linkistä, koska laittoin hiuksiani kauemmin kuin oli tarkoitus.
Ulkona on kuuma, sisällä on kuuma.
14:20 Pääsen kaupunkiin, käyn lataamassa linkkikortin kuukaudenksi eteenpäin 61€ hintaan, taas nostivat linkkikorttejen hintoja kivasti. Ärsyttää kun kaikken hinta vain nousee.
Olen ladannut kortin ja mietin jäänkö kaupunkiin odottamaan Tomia vai lähdenkö kotiin.
Siskoni tulee keskustaan, lähdetään käymään KOAS toimistolla ja hm:llä. Ostan hm:ltä sukkia itselleni ja Tomille t-paidan. Haen myös nopeasti ruokaa, koska en jaksa kokata heti kotiin mennessä.
15:10 Tomi tulee keskustaan ja lähdetään kotiin.
16:30 Ollaan kotona. Syödään ja käydään lenkillä. Lenkin jälkeen mennään viileään suihkuun, käytän myös Laylan suihkussa ettei se läkähdy. Eilen trimmasin sille kesäturkin.
 Ulkona näyttää olevan varjossa 29 astetta lämmintä, sisällä 28 astetta.
17:30 Molemmat ollaan väsyneitä, joten päätetään alkaa päikkäreille.
Ennen päikkäreille menoa tarkastan kelan sivuilta onko päätökset vanhempainpäivärahasta ja asumistuesta jo tulleet. Päätös vanhempainpäiärahasta näkyi, asumistuesta ei.
18:00 Mennään päikkäreille
19:55Herään ja herätän Tomin, pitäisi lähteä kohta taas lenkille ettei rytmi mene sekaisin, kuitenkin lenkille lähtö venyy myöhempään.
20:00Avaan koneen ja käyn tsekkaamassa sähköpostin. Vaunut ovat tulleet läheiselle siwalle.
Hankin kyydin huomiselle, jotta saadaan haettua vaunut kotiin. Kummitytön isä käyttää meitä hakemassa vaunut huomenna iltapäivällä.
21:00Teen iltapalaa meille molemmille. Aletaan syömään ja ollaan vaan rauhassa, katellaan tv:stä jotain leffaa. Arvaan että, leffassa äiti on tappanut oman poikansa, tajuan sen juonesta heti.
22.00 Lähdetään lenkille ja käpsytellään samalla höpötellen pienistä ja suuristakin asioista, tulevaisuudesta ja päivän kuulumisista.
22:30 Tullaan kotiin , sama leffa on edelleen menossa tv:ssä, joten jatketaan sen katsomista, ollaan ihan hissuksiin ja tomi hieroo mun hartioita. Olin oikeassa leffan suhteen. Sairasta.
23:15Leffa loppuu, avaan taas läppärin ja kirjoitan tätä tekstiä. Tomi meni käymään tsekkaamassa omat juttunsa koneelta ja maksamaan parit laskut.
Myöhemmin käydään vielä suihkussa ja tehdään “ei mitään ihmeellistä”, ennen kuin aletaan taas nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3