torstai 5. heinäkuuta 2012

5.7.2012 / Rv 34+0

Mulla on sellainen olo, että mun masussa asuu jättiläinen!
Toisinaan tunnen myös itseni aika norsuksi, mutta välillä unohdan olevani raskaana, kunnes masussa aletaan pitää bileitä tai kun tulee supistuksia.
Kaunis juurikasvuni<3 rv34+0

Saa nähdä mitä ne tuumaa ensiviikolla lääkärineuvolassa, mä toivon että siellä olis semmonen pieni normaalikokoinen möhkäle, mutta kun kyse on mun tuurista niin kröhöm..

Meille muuten puhuttiin synnytysvalmennuksessa raskauden vaiheista joita pää käy läpi, kakki ei niitä vaiheita kuitenkaan käy. Eilen tajusin, että oon tainut käydä itse ne läpi  tai ainakin jotain siihen suuntaan.

Aluksi tuli tunteiden sekamelska naurua ja itkua sekaisin. Vaikka oltiin yritetty lasta pitemmän aikaa, nousi mieleen kysymys, onko nyt oikea aika?

Sitten tulikin aika, kun aloin pelätä synnytystä, mutta se tuntui vielä kaukaiselta. Täytyi muuttaa elämäntapoja ja hamuttiin tietoa netistä.

Nyt tässä vaiheessa taas synnytyspelko on kadonnut, odotamme vain, että saadaan pieni syliin. 
Tomikin puhuu puistossa käydessä tai lenkillä ollessa, mitä haluaa sitten lapsen kanssa tehdä. 
On käyty kiertelemässä lelukauppoja ja katsomassa leluja sun muita oudompiakin häkkyröitä.

Tomi vetoaa siihen, että työkaverit oli ostaneet toinen lapselleen x-boxin(lapsi 4kk) ja toinen mönkijän(lapsi +1v), miksei hänkin sitten voisi ostaa jotain vastaavaa omalle tulokkaallemme?

Niin no, osta pois vaan. Eihän tuo tulokas mitään niillä vielä tee, mutta saapahan iskä leikkiä. :D

4 kommenttia:

 1. Onpa sulonen maha! :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin miehen on pitänyt saada ostaa rockylle radio-ohjattava auto ja sitten rocky on saanut ipadin ja taas pitäisi joku iso radio-ohjattava maasturiauto saada :D tosin rockyhän ei niillä osaa ajaa mutta isi ajaa rockyn puolesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D Onhan siinä se katsomisen ilo ainakin lapsella. :)

   Poista
 3. Haha, meilläkin on tuttua tuo, että isin pitäis saada ostaa pojalle vaikka mitä, mitä se ei tartte aikoihin.. Esim. pleikkari yms... Vielä ei kumminkaan oo mitään ostanu, kun oon tainnu vähän kyseenalaistaa kyseessä olevia hankintoja. :D

  VastaaPoista

Haleja <3