sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

29.7.2012 / Valituksen mestari

Hengissä ollaan ja reissusta suunnilleen selvitty.
Nyt on kova väsy, järkyttävä selkäkipu ja jalat täysin turvoksissa, unohtamatta tätä mahtavaa hikoilua! :D

Tänään porukat tulee meille vielä yöksi ja huomenna olisikin neuvola. Huomisen kynsien laiton joudun perumaan, koska mun kynsinauha on tulehtunut reissun aikana, otan ne kynnet kyllä heti kun tuo paranee! Mä toivoin, että se olisi ehtinyt parantua jo, mutta ei.

Neuvolassa huomenna kyllä kiltisti kysyn, että olisiko mahdollista käynnistää synnytys lähiaikoina, jos ei ala tapahtumaan itsekseen. Meinaan, ei oo hääviä enää tämä.

Kyllä, minähän valitan. Kyllä, tiedän että nämä vaivat eivät enää kauaa ole ajankohtaisia ja tiesin sen jo ennen kuin alettiin yrittämään lasta.  

Mielummin kuitenkin olen skarppina kun lapsi on syntynyt, kuin täysin uupuneena ja "koomaisena".

7 kommenttia:

 1. Pakko vähän masentaa sua, mutta ei ne käynnistä ennen LAta jos sulla tai vauvalla ei oo mitään hätää. Se että äidin pää kypsyy, ei ole riittävä peruste, tuli huomattua. ;)

  VastaaPoista
 2. Hei anteeks nyt, mutta sulla on melkein 3 viikkoa laskettuun aikaan?! Ei ne todellakaan lähde käynnistelemään etenkään noilla viikoilla, vaikka sattuu nyt vähän tukala olo olemaan. Eikä kyllä sen pahemmin myöhäsemmilläkään viikoilla. Synnytys käynnistetään vain lääketieteellisin perustein. Raskaus on yliaikainen vasta viikoilla 42+0 eikä sitä ennen käynnistetä kuin esim. toksemia- tai hepatoositapauksissa. Anteeksi vuodatus, mutta ärsyttää tommonen malttamattomuus. Koita nyt vaan nauttia niistä viimeisestä viikoista kun saat olla ihan rauhassa ilman kiireitä vauvanhoidon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anteeks nyt, mutta miks ihmeessä sä luet tätä blogia, kun niin kovin näyttää ärsyttää mun malttamattomuus?:D

   Toisekseen, sä et tiedä millainen olo MULLA on.
   Tästä on nauttiminen kaukana. :D

   Poista
 3. koita jaksaa :) tuskin käynnistävät kun ei ole mennyt yliajaksi ja vauvalla varmaan kaikki ok. ei ne sitä aattele et sulla on tuskasta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti ajattelekkaan. Lähiaikoina on laaja käsite, kukin ymmärtäköön sen miten haluaa. Ilmeisesti en ilmaise ajatuksiani tarpeeksi selvästi, että se teille lukijoille tulee samalla tavalla ajatuksiin kuin itselleni.
   Noh, itsellenipä mä kirjoitankin.

   Poista
 4. Tunnen jotenkin saman tuskan! Varsinkin tää trooppinen ilma ja unettomat yöt ja viel pitäis jaksaa juosta tuon esikoisen perässä. josko nää helteet käynnistäis ;)

  VastaaPoista

Haleja <3