keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

18.7.2012 / Hankintoja ja suunniteltuja hankintoja

Mulla oli tänään vaihteeksi tylsää, joten lähdin päivällä keskustaan itsekseni.
Tarkoitus oli käydä ostamassa Tomille synttärilahja, mutta juuri kyseistä etsimääni tuotetta ei ollut ja se täytyykin tilata.

Tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut lähteä. Pyörähdin H&M:llä, josta mukaan lähti huppari+colleget koossa 50cm, sekä paksummat söpis sukat koossa 10/12.

Huppari&Colleget 12,95€, H&M
Sukat 3,95€, H&M
Tokihan sitä täytyi itselleenkin jotain lötytää, joten marssin Change:n liikkeeseen ja kävin ostamassa imetysliivit.
Changessa oli taas ihana myyjä ja sieltä lähtee aina hyvillä mielin pois, vaikka nuo alusvaatteet siellä hieman hinnakkaampia ovatkin. 
Toisaalta ovat ainakin laadukkaita ja laadusta kannattaa maksaa.
 Ehdin pyörähtää vielä Anttilassa, josta mukaan lähti muutamat pikkarit, ripsiväri, avolehtiö, sekä kuvassa oleva AUSSIEN hoitoaine. Olen kuullut ko. tuotteesta pelkkiä suosituksia ja kehuja. 
Tämä kuulemma oikeasti pelastaa hiukset, joten pakkohan tuota oli ostaa, kun sitä viimeinkin löysin.
AUSSIE- hoitoaine, 13,95 Anttila
 Eilen mietittiin Tomin kanssa, että mitä pitäisi tai mitä haluttaisiin vielä hankkia, ennen "Nuun" syntymää.
Listalle tuli, kantoliina, itkuhälyyttimet ja puuhamatto.

Mä itse haluan oppia käyttämään kantoliinaa ja löysinkin hyvän sivun sidontojen opetteluun täältä.

Googlailin hieman ja tykästyin kovasti Tricot-Slen- kantoliinaan. Halvimmillaan tälläisen saa uutena 52,90€ hintaan, eli ei nyt mikään älyttömän hintainen, etenkään kun tuolla voi kantaa lasta pitkään. 
Toisaalta näitä löytyy myös käytettynä.
Liina on 5,6m pitkä ja materiaalina on puuvilla.
Onko kellään kokemusta ko. kantoliinasta? Tai ylipäätään kantoliinoista? 
Kannattaako hankkia uutena vai käytettynä?
Kuva täältä

Lisäksi löydettiin pienellä etsimisellä ihan mukavan oloinen värioksennus puuhamatto!
Toi esittelyteksti sai Tominkin sitten tulemaan siihen tulokseen, että kyllä me tämä ostetaan. Hintaa tälläisella on 79,90€.

"Fisher-Price Luv U Zoo Musical Activity Gym puuhamatossa on 3 muovista kaarta ja ihanan värikäs, eläinkuvioinen, mielyttävän pehmeä matto! Kaariin saa kiinnitettyä liikuteltavia leluja, jotka kehittävät lastasi: musiikkipeili, norsu, jossa pyöriteltävä pallo, sarvikuono, jossa on 2 liikkuvaa rengasta sekä kaksi purulelua. Lelut kehittävät lapsesi näkö-, kuulo-, tunto-, ja tasapainoaisteja sekä silmä-käsikoordinaatiota. Eläinaiheiset virikkeet kannustavat koskettamaan ja tutkimaan!
Puuhamatossa on kaksi leikkitilaa, joten se muuntuu vauvallesi sopivaksi, haluaapa hän maata selällään tai vatsallaan.
Sisältää 2 kpl AA-paristoa.
Ikäsuositus vastasyntyneestä alkaen"

Kuva ja esittelyteksti täältä

Vielä on siis itkuhälyyttimet etsinnässä, ehkäpä sellaisetkin tulee vastaan vielä jostain.

ENÄÄ 29 PÄIVÄÄ LASKETTUUN AIKAAN!


4 kommenttia:

 1. en yhtää tiiä noista kantoliinoista mut siis onks toi vaan suora liina vai hä? aika paljon hintaa tollasesta trikoo palasesta. en haluu mitenkää loukata (kuulostaa loukkaavalta kyl nyt miten sanoin...) :D

  ja toi leikkimatto on ihana! toivottavasti vauvakin tykästyy siihen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ku en mäkään tiiä oikeen noista, mutta tosiaan on kyllä aika kallista lystiä. Siksi mietinkin, että kannattaisiko ostaa käytettynä. :D Ja ei, en mä loukkaantunut. :D

   Poista
 2. Kantoliinan voi ihan hyvin ostaa käytettynä, koska ne pehmenee käytössä kun alkuun voi olla vähän tönkköjä. Mulla on ihan perus puuvillanen kudottu liina eli mulla ei noista trikoisista oo kokemusta, muuta kun että ne on helppoja ihan pienellä, mutta niiden käyttöikä jää sit vähän lyhyemmäks kun hankalia painavammilla lapsilla venyvyyden takia. Kudottu vaatii ehkä vähän enemmän vaivaa ja opettelua mut käyttöikä on sit superpitkä, nimittäin kannan vieläkin tuota meidän 1,5-vuotiasta 13kiloista helposti selässä vaikka maha onkin iso. Tosin pitkiä matkoja en enää voi kantaa mut sit kun masukki ulkoistuu niin voi taas kantaa enemmän ja vauva menee kätevästi turvassa liinassa.

  Noilla liinoilla on myös hyvä jälleenmyyntiarvo eli ei oo hukkasijoitus jos vaikka ei yhdestä tykkääkään. Tossa keskustassa on se Kimperi-lastenvaateliike ja sieltä saa kädestä pitäen opastusta ja ohjeita liinaa valitessa ja sieltä voi lainata liinaa ja kokeilla vaikka viikon vauvan kanssa ja löytää se oma liina ilman hukkaostoksia :)

  Olipas taas epäselvää ilmaisua, lisää kahvia. Ihana toi leikkimatto!

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä käydä tuolla Kimperissä! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista

Haleja <3