tiistai 17. heinäkuuta 2012

17.7.2012 / Reissu suunnitelmia

 Me ollaan suunniteltu jo pitkään lähtöä jonnekkin ulkomaille, lämpöseen.
Etenkin nyt kun kesä on ollut sateinen, sitä kaipaa kunnon kuumuutta, uima-altaita, merta, shoppailua, rusketusta ja pakoa kaikesta tutusta.
 Meidänhän oli tarkoitus lähteä tänä kesänä etelään, mutta eipä sitten lähdettykkään.
kuva täältäMä olen itse käynyt Turkin Alanyassa ja Bulgarian Sunny Beachilla, jompaan kumpaan haluaisin uudestaan. Muita vaihtoehtoja olisi Espania, Kypros ja Thaimaa.

Suosituksia mikä maa? 
Hotellit, matkanjärjestäjät ja "kannattaa käydä tsekkaamassa" vinkit ovat myös tervetulleita.

Valmismatka kuitenkin aiotaa ottaa.
Toiveina on, hotelli kävelymatkan päässä rannasta, keskustaan saa olla enemmän matkaa, mutta tokihan sekin on plussaa, jos ei aina tarvitse taksilla ajella. Vähintään neljän tähden hotelli ja _iso_uima-allas.
Anopin ottama kuva viime reissulta
Nyt mietinkin, että kuinka pienen lapsen kanssa voikaan lähteä etelänlomalle?

Tietystihhän me otetaan "Nuu" mukaan, kun joskus päästään lähtemään, tää ajankohta olis mahdollisesti ensi kesänä/syksynä, riippuen ihan kaikesta.
 Ja miten vauvojen passikuva onnistuu? 
"Katso kameraan, pidä pokerinaama" :D

Mun tekee mieli hirveästi lähteä nytkin jonnekkin reissuun, vaikka ihan vaan maalle tai mummolaan. Mummolassa ainakin pitäisi ehtiä käymään ennen kuin "Nuu" syntyy. Voisi sitä myös maalla pyörähtää. 
Aika alkaa vaan loppumaan kesken, tai no viikonloput loppuu kesken.

Tulevana viikonloppuna, meille on ehkä tulossa vanha koirakaveri Mette hoitoon, jonka vuoksi sitten jumitetaan viikonloppu täällä.
Seuraavalla viikolla voisin käydä mummolassa pikavisiitillä Laylan kanssa sillä aikaa kun Tomi on töissä ja sitä seuraavaksi viikonlopuksi voisin yrittää houkutella Tomin mukaani maalle.
Saa nähdä onnistuuko taas nämä suunnitelmat, tai muistanko niitä edes toteuttaa.

4 kommenttia:

 1. Se että kuinka pienen lapsen kanssa voi lähteä on ehkä enemmän asennekysymys kuin että _voiko_ lähteä. Omasta mielestä - tuon yhden lapsen kokemuksella - voin sanoa että reissaaminen on sitä helpompaa mitä pienempi lapsi on. Varsinkin jos imettää niin ei tarvi huolehtia ruuista ja niiden sopivuudesta. Keskieuroopassa ainakin on kamalasti sokeria ja suolaa lapsien ruuissa ja puuroja ei meinaa löytää sitten millään. Myöskään ihan pieni lapsi ei yritä koko ajan aiheuttaa vanhemmille paskahalvausta yrittämällä juosta mereen tai autojen alle kun kellii vaan varjossa rattaissa. Eli voi vanhemmatkin ehkä enempi lomailla :) Suosittelen reissuun lähtemistä heti vaan kun se hyvältä itsestä tuntuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, eli ei muuta kun katsomaan talven ja kevään lomia ;)

   Poista
 2. Ai vitsit kun pääsiskin jonnekkin lämpimään ! Mä ite oon haaveillu matkasta Indonesiaan, mutta sinne en kyllä ehkä ihan ensimmäiseks vauvan kanssa lähtis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!
   Mä en oo koskaan edes ajatellut indonesiaan menoa, mutta ei huono vaihtoehto sekään. :)

   Poista

Haleja <3