tiistai 19. kesäkuuta 2012

19.6.2012 / Suunnitelmia

Suunnitelmat on aina suunnitemia, niitä on hauska tehdä, mutta koskaan ne ei toteudu täysin.
Kuten esimerkiksi, oli suunnitellut pääseväni tällä viikolla takaisin töihin. Toisimpa kävi.

Kävin eilen jo kolmatta vaiko neljättä kertaa lääkärissä, tuon selkäni kanssa. Mä inhoan tätä jatkuvaa kipua. Vastaukseksi sain vain: "Se nyt kuuluu tuohon raskauteen, mutta ei sinulla enää töihin ole asiaa. Tuskin se siitä parempaan suuntaan enää menee."
Väliin kun yritin sanoa, että kyllä mä uskon että voisin olla töissä jos saisin vaikka jonkun kipupiikin tms, niin tulee vaan taas : "Ei sun enää töihin kannata yrittää, kun ei se paremmaksi muutu raskauden edetessä."
HEI KIITTI KANNUSTUKSESTA ¤"%¤%"#%"#¤"!
Elikkäs olen nyt sitten koko työsuhteeni loppuun saakka sairaslomalla, kiva.
Ohjeiksi sain: Elä ihan niinkuin tähänkin asti, ota särkylääkettä, jos kovin sattuu. 
Kuva täältä
Noh mikäs siinä sitten. 
Tänään on tulossa taas anoppi ja appiukko kyläilemään. 
Olivat ostaneet meille toisenkin turvakaukalon, saa nähdä millainen sieltä tulee. :)

Lisäksi käyttävät mua vähän matto-ostoksilla, toivottavasti löydän jonkun kauniin ja koirankarvoja vähemmän imevän maton kun tämä nykyinen on.
Saa nähdä, jos sitä innostuisi sen uuden sohvankin ostamaan samalla reissulla, mikäli "se oikea" tulee vastaan. 

Juhannuksen suunnitelmiin kuuluu, siskon(Sonjan) tulo vierailemaan, valokuvausta, hyvää ruokaa ja juomaa, hölläilyä ja kuulumisten vaihtoa. 
Toivottavasti saadaan otettua hyviä kuvia, itse lähinnä haluan kuvata, mutta haluan saada myös jonkun kauniin masukuvan otettua Sonjan avustuksella.

Juhannuksen jälkeen, on toinen pikkusiskoni (Silja) tulossa meille, ensimmäinen kerta kun tulee ilman porukoita. Ei olla päästy viettämään kunnolla laatuaikaa, joten nyt sitten pyritään korjaamaan tilanne. Suunnitelmissa tosiaan on shoppailua, ulkona syömistä, leffassa käyntiä ja rentoa oleilua.

Seuraavaksi, pikkuveljeni Saku tulee samanmoiselle laatuaikaa käynnille meille, myöskään Saku ei ole ollut täällä koskaan ennen ilman porukoita. Samat suunnitelmat aion toteuttaa myös Sakun kanssa, mutta mahdollisesti shoppailu vaihtuu kylpylöintiin tai johonkin muuhun.

Tämän jälkeen pitäisi itse eksyä mummolaan ja käymään porukoilla. Mikäli vain jaksan.
Jossain välissä pitäisi ehtiä käymään siellä synnytysvalmennuksessakin!

Joka tapauksessa tännekkin loppuun masuasiaa.
Nyt on alkanut Nuu liikkumaan kovastikkin ja supistuksiakin on alkanut tulemaan enemmän ja enemmän. Onneksi kivuliaampia vielä kovin vähän, mutta tuollaisia kovin epämiellyttävän tuntuisia kyllä tulee usein (päivittäin?).
Mä myös luulen, että mulla nuo supistukset tuntuu osin myös tuolla selän puolella, kai sekin on mahdollista? 
 Joku viisaampi saa kertoa. :)

Lisäksi koin jälleen kerran kriisin, kävellessäni vaatekaapille ja todetessani, että kaikki vaatteet näyttää kamalalle päällä. Toisin nyt en saanut itkupotkuraivareita, vaan lähinnä hervottoman hepulin.


4 kommenttia:

 1. Mulla ne nimenomaiset synnytyssupistukset tuntui vaan selässä, ja ne oli yksiä prkeleitä. Nää onnettomat mitä nyt tulee, tuntuu vielä mahan puolella, joten ovat vielä pieniä.. :D

  VastaaPoista
 2. Johtuuko sulla nuo selkäkivut lantion ja joka paikan ylilöystymisestä? Mulla symfyysikivut vei mut liikuntakieltoon jo viikolla 26. Tässä nyt sitten ihmetellään vauva + liikkumattomuus- kombon aiheuttamaa massan kasvua silmät ymmyrkäisinä.

  Ja jokainen lääkäri ja kätilö on ollut ihana vain todetessaan, että kuuluu raskauteen. Epäilin jo yhdessä vaiheessa, että ovat jonkinlaisia sadomasokisteja- toisen kärsimykselle hymistään pepsodent-hymy vilkkuen.. Hrrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin luulla että johtuu, mulla nyt on niin suuri osa nivelistäkin yliliikkuvia.:D

   Poista

Haleja <3