tiistai 19. kesäkuuta 2012

19.6.2012 / Hankintoja


Ostosreissusta appivanhempien kanssa selvitty kunnialla ja tilinsaldon hupenemisella.
Kävi kuin kävikin niin, että se sohva löytyi. Saadaan se kylläkin kotiin vasta kahden viikon kuluttua. Kyseessä on Sotkan vuodekulmadivaani. 
Saadaan tuo kätiyys vaihdettua miten halutaan. 
Värikin on ihan jees ja sopii hyvin tuohon muuhun sisustukseen. 

Hintaa tälle sohvalle tuli vain 449€ kotiinkuljetus mukaan lukien. Ei siis mikään järjettömän kallis ostos.
 
kuvat täältä

Lisäksi löysin maton olkkariin, joka on helppo pitää puhtaana, pölisemätönkin vielä kuulemma.
Tää oli niin ehdoton hankinta, koska tuosta koirasta lähtee karvaa törkeästi ja en halua kuitenkaan vauvan uivan koirankarvoissa, jos en nyt joka toinen päivä ehdi/jaksa imuroida.
 Matto kuitenkin saa odottaa nurkassa, ainakin siihen saakka kun sohva kotiutuu.
Polypropyleeni matto 85€
Arvatkaa vaan kuinka olis tehnyt mieli ostaa joku ihana karvalankamatto.
 Ehkä sitten myöhemmin.

Samalla reissulla sain serkultani tilaamani oriflamen tuotteet. 
Tilasin jalkadödöä, jalkarasvaa, vartalonkuorina aineen, kaksi ripsiväriä, eyelinerin, ruskean kulmakynän, mustan kajaalin, valkoista luomiväriä, vaaleanpunaisen rajauskynän. 
Oon kovasti tykännyt aina oriflamen tuotteista, tossa on nyt kuitenkin monta sellaista mulle uutta tuotetta, joten saa nähdä millaisia ovat. 
Näihin meni yhteensä 48€.
Oriflame-tuotteet yht. 48€
Lisäksi haettiin se anopin ostama turvaistuin, se on tuollainen gracon tummansininen telakallinen istuin. Oikein kivan näköinen ja hintaa sillä oli 40€, tämä siis käytettynä.
 Kuva vääristää väriä, on todellisuudessa tummemman sininen. :)

Seuraavaksi valitsemaan vaunut, ne tilataan palkkapävänä.Nyt sain nimittäin kulutettua vain näihin juttuihin noin 580€, lisäksi kävin ruokaostoksilla. HUPS.

LISÄYS:
Arvatkaa hymyilyttääkö, toi turvaistuin sopii nuihin meidän gracon matkarattaisiin, joten nyt saatiin niistä yhdistettyä tommonen hauska travel system jutska. Kaikki tajus?

2 kommenttia:

  1. hyvännäköinen sohva :) kiinnostaa toi matto, että minkälainen kiintee nukka siinä sitte on? että helppo pitää puhtaana, ku toi meijänki karvakasa on sellai, että vähän ku rapsuttaa, niin jää käteen + lattialla pyörii tietenki jonkun verran ja puolet taas valtterin vaatteissa kun konttaa/ryömii eteenpäin :D

    mitkäs vaunut tilaat? ;)

    VastaaPoista
  2. Siis toi matto joka ostettiin, siinä ei oo minkäänlaista nukkaa, se on semmonen kovapintanen matto.Mutta siis tää mikä meillä nyt on, on tommosella tosi lyhyellä nukalla ja sitte ku tuo hauva kiehnää tuossa matolla, niin kaikki karvat on siinä. :D

    Vaunut, jotka tilataan ompi Firkon Comfort Luxet. Tilataan ne kovalla sekä pehmeällä kantokopalla. :)

    VastaaPoista

Haleja <3