torstai 24. toukokuuta 2012

24.5.2012 / Kuulumisia

Meillä ei sitten tunnu tekeminen loppuvan millään. 
Edelleen on ollut vilskettä niin töissä kuin kotosallakin, hyvä että on hetken silloin tällöin ehtinyt istahtaa koneen ääressä.

Eilen aamulla nukuin lahjakkaasti pommiin, ehdin kuitenkin töihin vaikka heräsin vain hetki ennen töiden alkua. Hauskaa tästä tekee se, että Tomi meinasi myös nukkua pommiin, mutta herättelin sen jo aamulla puoli viideltä.

Mulla on alkanut nukkuminen olemaan vähän epämääräistä, tuntuu ettei sitä hyvää asentoa löydä sitten millään ja joka paikkaa särkee. Just kun meinaa nukahtaa, täytyykin lähteä aina vessaan. Noh tätä se on vielä pitkään. 

Tänään taas töissä pakkailin tavaroita ja töiden jälkeen lähdettiinkin keskustaan ostamaan mulle uudet leggarit ja toppi, jotka toivottavasti mahtuu päälle vaikka sinne raskauden loppuun saakka.

Saatiin myös pareihin ylppäreihin kutsut. Toiset juhlat olisivat noin 100km päässä ja toiset noin 30km päässä. No mutta milläpä menet kun ei ole autoa ja bussit ei kulje niin, että molempiin juhliin ehtisi. Eikä mulla kyllä olis mitään sopivaa asuakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3