tiistai 22. toukokuuta 2012

22.5.2012 / Valas täällä hei

Oli ihana palata tänään taas töihin ja saada muuta tekemistä, kuin tähän asti. 
Viimeks olinkin tosiaan töissä viikko sitten tiistaina. Sen jälkeen olinkin pitkillä vapailla.

Ensimmäisenä töihin päästyäni kuuluu nurkalta: "Ompas sun masu kasvanut, kun ei olla viikkoon nähty!" Seuraavaan huoneeseen astuessa kuuluu: " Mites jakselet masun kanssa?"

Ja tällä kysymyslinjalla jatkettiin koko päivä, jokainen tuli vuorollaan kyselemään kuinka jakselen, onko supistellut, milloinkas se laskettuaika olikaan, onko mennyt hyvin, onko neuvolassa ollut kaikki ok.. Jokaista kysymystä sitten seurasi lisäkysymykset. Naureskelin itsekseni mielessäni, että johan on. En tiedä oliko tuo kysely sellaista hyväntahtoista vaiko väkinäistä.

Niin ja kyllä tuo maha tuntuu olevan kasvanut ihan oikeasti viikossa aivan tajuttoman paljon, onneksi painoa ei ole tullut, edelleen ollaan alkupainosta miinuksella reippaasti ja nyt on "jo" menossa rv 27+5.
Mä en sulata tätä kuvaa, en sitten millään. :D

Mä oikeestaan jo vähän järkytyin tätä mahan kasvua, jonka todellisuudessa huomasin vasta tästä kuvasta, sillä en mä sitä itse niinkään huomaa. Tätä huomaamattomuutta auttaa sekin, ettei meillä oo kokovartalopeiliä! Sellainen ollaan kyllä hankkimassa tällä viikolla. ;)


3 kommenttia:

 1. Noniiin, onhan se pyöristynyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mielenkiinnolla odotan kuinka paljon se kasvaa ja pyöristyy ennen ku muksu on maailmassa :)

   Poista
 2. Kivan kokonen on kyllä :) Mulla alko vasta rv 20 näkyä vähäsen jotain kumpua :D Sitten ei menny kauaa kun se vaan kasvo ja kasvo... :D

  VastaaPoista

Haleja <3