sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

8.4.2012 / Matka kahteen viivaan

Matka kahteen viivaan

En ole tainnut tästä aiheesta kirjoittaa lainkaan. Nyt kun löysin koneeni kätköistä vanhoja ajatuksiani, ajattelin tästäkin kirjoittaa ja kopioida tähän aiempia ajatuksiani.

Olimme puhuneet Tomin kanssa lapsen hankinnasta jo parisen vuotta.  Kuitenkin Tammikuussa 2011 päätimme, että lopetan e-pillereien syömisen, koska ajatus ja ajankohta lapsenhankinnalle tuntui oikealle.

Olin/Olimme ajatelleet tyhminä, että TSÄDÄÄM varmasti seuraavasta kierrosta tärppää. No ei tärpännyt, eikä vielä sitä seuraavasta, eikä seuraavasta, eikä seuraavasta.. Joskus viiden kuukauden yrittämisen ja negatiivisten testejen jälkeen alkoi jo ketuttamaan urakalla.
Tuntui, että meissä on jotain vikaa, tai lähinnä, että MINUSSA on jotain vikaa.

Tuon jälkeen varmaankin lopetettiin yrittäminen kokonaan, ei käytetty kumiukkoja tai muutakaan, mutta toiveet siitä plussasta alkoi olla haudattu tai vain salaisia haaveita. Luulen, että nuo negat vaikuttivat minuun enemmän, etenkin siksi, että tuohon aikaan vanhassa kotikunnassamme juoruiltiin, että olen raskaana.Ei siinä mitään, jos olisikin ollut, mutta kun ei.
 No eipä oltu yrittämisestä puhuttu muille, niin sekös pisti ketuttamaan. Etenkin se kun ne testit oli negatiivisia, siinä sai sitten mielen maahan kovastikkin.

Plussasin muistaakseni marras-joulukuun vaihteessa.

"13.12.2011 Matka tähän oli turhauttavan pitkä, uskokin asiaan ehti jo mennä. Ajateltiin, ”tulee jos on tullakseen”. "

"..menkat olivat myöhässä kolmatta päivää.Tämän vuoksi laitoin töissä viestin Tomille, jossa pyysin häntä ostamaan apteekista raskaustestin. Tuolloin kuitenkin ajattelin, että joojoo hormonit heittää vaan häränpyllyä, tuskin tässä paksuna ollaan kuitenkaan.

Töiden jälkeen tulinkin suoraan kotiin ja tein testin, hetkessä testissä olikin kaksi viivaa, kaksi täysin samanväristä viivaa, niin selvää kuin itse piirtäisi tussilla valkoiselle paperille. "


EKAT FIILIKSET:

"Itse sain itkukohtauksen, en edes tiedä miksi. Siksikö että tämä vihdoinkin onnistui?
Tomi ei uskonut asiaa todeksi, koska hänkin oli jo luopunut ajatuksesta."

Siksi tehtiin myös toinen testi ja kolmas. Kaikki positiivisia! JES!
"Itkukohtaus muuttui pian nauruksi ja tajuton hyvän olon tunne valtasi mut. Se onnistui vihdoinkin!"

Tämmöinen matka siis meillä minun näkökulmastani, tää ei  mennyt niin kuin elokuvissa. 
Kuitenkin tässä sitä ollaan. :)


Ja ajatelkaa, ihmiset luulevat tätä vahingoksi!

5 kommenttia:

 1. Me jätettiin kans ehkäsy pois tammikuussa ja eipä tosiaan tärppäilly ihan hetkeen.

  Elokuun lopussa sitten plussailin, heti kun oli lopetettu "yrittäminen". Tai eihän me varsinaisesti kunnolla yriteltykään, paitsi alussa ite seurailin mielessä ovulaation ajankohtaa. Olihan se kyllä ihan mieletön pommi, vaikka tiesi, että se on mahdollista, mutta olin jo iskostunut ajatukseen, että siinä menee vielä kauan, enkä mä saa lasta. Vaikka meillä tuo tärppäsi yllättävän "nopeesti", niin se tuntu kyllä jo ikuisuudelta! Pitihän se tehdä sitten toinen testi vielä perään ja labraankin viedä pissanäyte ja kaikki positiivisia. Teinkin testin jo kun menkat oli päivän myöhässä. Jotenkin vaan sen ehkä vaistosi, mutta samalla pelkäsi negatiivistä tulosta enemmän ku laki sallii ja oli vannoutunu siihen, että yks viiva siihen vaan tulee..

  Mutta onneksi tärppäsi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kohta siellä teillä on jo nyytti vieressä! :)

   Poista
 2. Meillä esikoinen tärppäsi heti ensimmäisestä kierrosta, toinen tärppäsi 13. Kierrossa viimeinkin :) itsellä 21.7 laskettu eli suht kohti lähekkäin mennään :)

  VastaaPoista

Haleja <3