maanantai 2. huhtikuuta 2012

2.4.2012 / Rakenneultra

Rakenneultra!

Rakenneultra ohi, fiilis mahtava!
Päästiin etuajassa aamulla tuonne ultraan ja oltiinkin siellä 45min, josta 40min tutkiskeltiin "Nuuta". Kaverilla oli kaikki kohdillaan ja on kasvanut normaalisti. Alussa ilmeisesti herätettiin "Nuu", kun haukotteli kovasti, sen jälkeen tuo alkoikin jumppailemaan  ja hikankin sai ultran aikana.

Meillä oli nyt eri kätiöä ultraamassa kuin viimeksi, mutta tämäkin oli aivan ihana tapaus! Kertoi kokoajan mitä tekee ja mitä kuvassa näkyy. Saatiin lisäksi kiva määrä kuvia mukaan. 

Lyötiin leikkimielisesti eilen T:n kanssa vetoa kumpi meille tulee, T:n veikkaus oli tyttö, omani poika.

No aikansa kun kätilö kuvaili, kysäisin että olisko se sukupuoli mahdollista saada selvitettyä. Kätilö tokaisi: "Yritetään katsoa, voin heittää veikkauksen."
No kun "Nuu" kääntyi oikeaan asentoon tuumasi kätilö: " Eipä tässä tarvitsekkaan veikkailla, ensin esittelee hauista ja nyt levitti jalkansakkin niin, että kyllä teille selvästi poika tulee." Hehhehehehee, meille on tulossa virkeä poitsu! Mä voitin vedon ja me saadaan ihana ihana ihana poika!

Arvatkaapa tuon T:n ilme poikalupauksen jälkeen! Toinen oli niin innoissaan, että ihme kun housuissaan pysyi. Taisi T ajatella ääneen kun tuumaili matkalla bussipysäkille: "Sillä on pippeli! Hehehhehheheh, pippeli!" Toisinsanoen, tuleva isukki on oikein innoisaan poikalupauksesta! :D
Vähän nauratti!
 Nyt saankin alkaa kokoamaan T:lle isyyspakkausta, siihen olenkin keksinyt jo kaiken mitä haluan hankkia. Näillä fiiliksillä eteenpäin ja nyt sitten odotellaankin sille elokuulle vain !

2 kommenttia:

Haleja <3