lauantai 3. maaliskuuta 2012

Emoalus täällä hei.

Nyt se tunne sitten on iskenyt, olenkin siis emoalus. Päivittäin tulee puheluita:
"Mites masu?","Onko masu kasvanut?", "Potkiiko?", "Onko liikkunut tänään paljon?", "Mitä kuuluu, tai siis miten masu jakselee?" tai  "Miten raskaus?"

NO V*TTU, mitä luulette?! Tuossa tuo maha on ihan samalla kohdalla kuin aiemmin ja ihan saman kokoisena kuin aiemmin, eipä tuo tuosta ole kasvanut EDELLEENKÄÄN ja ei, voitteko kuvitella tidiii : Ei, en edelleenkään niitä kaikkia liikkeitä tunne, enkä ala jokaisesta liikahduksesta ilmoittamaan erikseen kaikille ihmisille.

Välillä tekis mieli sanoa: Älkää puhuko mahasta. Se on osa minua, mitä sitten? Se on minun mahani, en ole velvollinen kertomaan siitä tai sen sisällä tapahtuvasta myllerryksestä kellekkään ja pistää vituttamaan tuo kysely. Etenkin kun kysely ei jää pelkästään siihen. Ihmiset olettavat saavansa tietää myös sen kuinka usein käyt paskalla. Ihan tosi, jotain rajaa kiitos.

Mikä oikeus toisilla ihmisillä on kyylätä mahaasi, saatika vaatia tietoa siitä? Ihan kiva, että kiinnostaa, mutta kerran kuussa kyselyt riittää. Lisäksi tässä ollaan edelleen niin "alussa", että mitä vain voi tapahtua.
Terkkuja vaan täältä, voin lahjoittaa jollekkin vaihtelevia mielialoja ihan urakalla :)1 kommentti:

  1. Tykkään sun blogista + sun kirjotustyyli on aivan ihana!

    VastaaPoista

Haleja <3